Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ποιός είναι ο Τάκης Μπαλτάκος – Η σχέση του με τον Α. Σαμαρά και τα “περίεργα” βιβλία του

Ποιός είναι ο Τάκης Μπαλτάκος – Η σχέση του με τον Α. Σαμαρά και τα “περίεργα” βιβλία του

Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης, Παναγιώτης Μπαλτάκος μετά το σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο με τη συνομιλία του με τον Ηλία Κασιδιάρη βρίσκεται πλέον εκτός κυβέρνησης και με τις σχέσεις του με το Μαξίμου στο ναδίρ.

Ο Τάκης Μπαλτάκος που ξεκίνησε την καριέρα του ως πολιτικός ήταν το “μάτι του Μαξίμου” μέσα στη Βουλή, καθώς κάθε αράδα νομοσχεδίου περνούσε από το δικό του μάτι και κατέληγε στη Βουλή, μόνο όταν εκείνος είχε δώσει το πράσινο φως.

Οι σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά ξεκίνησαν το 1982 και όταν ο πρωθυπουργός επανήλθε στην πολιτική ζωή του τόπου, κάλεσε τον Τάκη Μπαλτάκο δίπλα του στο επιτελείο του. Μάλιστα, όταν το 1992 ο Αντώνης Σαμαράς ήταν υπουργός Εξωτερικών είχε δίπλα του τον Τάκη Μπαλτάκο και όταν παραιτήθηκε ο πρώτος, παραιτήθηκε και ο δεύτερος.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως ο κ. Μπαλτάκος είναι ο άνθρωπος που αποτελούσε τον δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στον νυν πρωθυπουργό και τον πρώην αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή με τον οποίο γνωρίζονται από το 1985 στο δικηγορικό γραφείο του Τρύφωνα Κουταλίδη.

Στο βιογραφικό του κ. Μπαλτάκου δεν θα μπορούσε να λείψει και η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν για χρόνια νομικός σύμβουλος τόσο στην ΕΠΑΕ όσο και στα αδέλφια Γιαννακόπουλοι στο μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπαλτάκος έχει στο βιογραφικό του και ένα συγγραφικό έργο που μετά τις σημερινές αποκαλύψεις δεν φαντάζει τόσο περίεργο. Ο λόγος για δύο βιβλία με θέμα την αρχαία ελληνική ιστορία με τίτλους “Το τέλος του εφιάλτη” και οι Ερμοκοπίδες”, τα οποία βιβλία είχαν αποσπάσει τα διθυραμβικά σχόλια μελών της Χρυσής Αυγής.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, ένα αγόρι που έγινε γνωστό από το ξύλο προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και μία κόρη που σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στη Βρετανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Μας χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές ο γιος του Μπαλτάκου” – Υπέβαλαν μήνυση εναντίον του

Παραιτήθηκε ο Μπαλτάκος: Τα είπα όλα αυτά για να σταματήσουν να με πιέζουν οι χρυσαυγίτες – Πολιτικός σάλος από το βίντεο με τους καυτούς διαλόγους

Σεισμός από το απίστευτο βίντεο του Κασιδιάρη με τον Μπαλτάκο – Οργισμένοι στο Μαξίμου: Προσωπικό του παιχνίδι εις βάρος του Α. Σαμαρά
Ποιοί βουλευτές της ΝΔ δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε