Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

“Πόλεμος” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το το ξύλο στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής

“Πόλεμος” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το το ξύλο στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής

Σκληραίνει η κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν χθες βράδυ στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, με τους συμβούλους να πιάνονται στα χέρια.

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με αφορμή όσα έγιναν χθες βράδυ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κατά τη συζήτηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον Λαιμό Βουλιαγμένης.

Σε νέα δήλωσή του ο Σίμος Κεδίκογλου αναφέρει οτι “στον ΣΥΡΙΖΑ προτιμούν να αγνοούν τις αναλυτικές αναφορές των Μέσων Ενημέρωσης και τις καταγγελίες των θυμάτων από τις βιαιοπραγίες βουλευτών του. Δεν προκαλεί έκπληξη. Στον ΣΥΡΙΖΑ προτιμούν να θάβουν την πραγματικότητα όταν δεν τους βολεύει…”.

“Άσ’ τα Σίμο πήραν φωτιά οι μονταζιέρες. Και πάλι καλό Σαββατοκύριακο” ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση του κ. Κεδίκογλου.

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποστηρίξει με ανακοίνωσή του ότι “για άλλη μία φορά ο κ. Κεδίκογλου ελεεινολογεί και ψεύδεται. Το δρόμο της λάσπης και της βρώμικης προπαγάνδας, θα τον περπατήσει μόνος του. Καλό Σαββατοκύριακο κύριε Κεδίκογλου” σχολιάζοντας δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου με την οποία ζητούσε από το ΣΥΡΙΖΑ την καταδίκη των επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Το χρονικό

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στο περιφερειακό συμβούλιο αττικής κατά τη συζήτηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον Λαιμό Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο περιφερειάρχης Αττικής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του, του στενού του συνεργάτη Χάρη Πασβαντίδη και του διευθυντή του γραφείου του Περιφερειάρχη κ. Γεωργίου. Η ένταση οξύνθηκε με τους περιφερειακούς συμβούλους να πιάνονται στα χέρια.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής έκανε λόγο για «στημένα» επεισόδια και για «περιφερόμενο θίασο κάποιων που ήρθαν και κάθισαν για πρώτη τέσσερεις ώρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο με σκοπό να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια».

Σε ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης Αττικής  αναφέρει οτι “δυστυχώς η λογική της «καλής βίας» έχει εμποτίσει το DNA ορισμένων. Όταν διαφωνούν με μια διαφορετική άποψη, θεωρούν ότι, στο όνομα της κοινωνίας, μπορούν να βρίζουν, να απειλούν και να τραμπουκίζουν”.

Διαβάστε εδω την ανακοίνωση του Γιάννη Σγουρού

Σε ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Τσουκαλάς κατηγορεί τον Γιάννη Σγουρό οτι “από το πρωί γυρίζει στα κανάλια και ψεύδεται ασυστόλως, θέλοντας να αποκρύψει την ουσία του ζητήματος και να το περιγράψει ως επεισόδιο που ξεκίνησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια η εικόνα που προβλήθηκε από τα μέσα και δείχνει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη να προπηλακίζεται, διαψεύδει τον περιφερειάρχη”.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημήτρη Τσουκαλά

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Για πολιτικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.
“Τα όσα έγιναν στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής αποτελούν ένα ακόμη βήμα στον πολιτικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι βουλευτές του Δ. Τσουκαλάς και Στ. Παναγούλης (γνωστός και από άλλες χυδαιότητες), επιχείρησαν με τραμπουκικές συμπεριφορές να διαλύσουν βίαια τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία είχε ως αντικείμενο την περιβαλλοντική μελέτη (και μόνο) για την αδειοδότηση του σχεδίου ανάπλασης του ακινήτου του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης.
Η καταδίκη των τραμπουκικών ενεργειών, των χυδαίων απειλών και των ύβρεών τους κατά του Περιφερειάρχη Γ. Σγουρού είναι απόλυτη και σαφής. Και αυτό πρέπει να γίνει από όλους.
Εκείνο όμως που καλούμε να μας εξηγήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι το πώς συμβιβάζονται οι δήθεν περιβαλλοντικές τους ανησυχίες, με την παρουσία μεταξύ των υποστηρικτών τους, από την μια εκπροσώπων μεγαλοσυμφερόντων της περιοχής και από την άλλη των καταληψιών του κάμπινγκ Βούλας/Βουλιαγμένης.
Αλλά όταν κάποιοι αγωνιούν και ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του τόπου και την δημιουργία θέσεων εργασίας, ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί σε κάθε πράξη καταστροφής και διάλυσης, προσδεδεμένος με κάθε λογής μεγάλα συμφέροντα.
Φαίνεται πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν επιτέλους να υλοποιούν τις εντολές του κ. Τσίπρα για την απομάκρυνση των επενδυτών.

Διαβάστε

Χαμός και ξύλο στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής – Κεδίκογλου σε ΣΥΡΙΖΑ: “Καταδικάστε” (BINTEO)

Μαλλιά κουβάρια στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής – Ξύλο και βρισιές εναντίον του Γ. Σγουρού (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντάσεις και διαμαρτυρίες στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Χαμός στο συνέδριο της ΚΕΔΕ από τους σχολικούς φύλακες – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Φωνές στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για τα σκουπίδια – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε