Κυριακή, 18 Αυγ.
30oC Αθήνα

Πόλεμος για το “φλερτ” με τη Χρυσή Αυγή! Για ανατριχιαστικό ζευγάρωμα μιλά η κυβέρνηση – Καταγγέλλουν άρθρο του Παπαδημούλη σε site

Πόλεμος για το “φλερτ” με τη Χρυσή Αυγή! Για ανατριχιαστικό ζευγάρωμα μιλά η κυβέρνηση – Καταγγέλλουν άρθρο του Παπαδημούλη σε site

 – Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταγγέλλει τη στήριξη υποψηφίου του Η. Κασιδιάρη στον Γ. Σακελλαρίδη
– Καταγγέλλουν επίσης και άρθρο του υποψήφιου ευρωβουλευτή, κ. Παπαδημούλη σε φιλικό site της Χρυσής Αυγής
– Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για πολιτική χυδαιότητα και θυμίζει τις επαφές του Μπαλτάκου με χρυσαυγίτες 
– Ευθείες βολές και από το ΠΑΣΟΚ κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του φλερτ με τη Χρυσή Αυγή

Λίγα 24ωρα πριν από το άνοιγμα των καλπών για τον β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών, η “μάχη” ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ χοντραίνει σε επικίνδυνο βαθμό. Η κόντρα αναζωπυρώθηκε σήμερα μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρήθηκε άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. 

Η κυβέρνηση κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για “φλερτ” με τη Χρυσή Αυγή και μάλιστα αναφέρθηκαν και σε μία επιστολή σε ιδιαίτερα φιλικό επίπεδο ενός υποψηφίου του Ηλία Κασιδιάρη προς τον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη. 

Από εκείνη την ώρα και μετά ξεκίνησε ένας “πόλεμος” ανακοινώσεων ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα. Μετά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που μιλούσε για τον υποψήφιο του κ. Κασιδιάρη και τη στήριξη που παρείχε στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη ήρθε η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ξεκινά με τη φράση “παλιά μου τέχνη κόσκινο” λέγοντας πως η δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου ξεπερνά για άλλη μία φορά τον Γκέμπελς, ενώ σημειώνουν με νόημα πως μόνο ο κ. Κεδίκογλου μπορεί να κάνει πολιτική με γραφικούς τύπους σαν τον κ. Γουδή. 

Φυσικά η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για πολιτική χυδαιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου, ενώ αφήνει σαφέστατες αιχμές, υπογραμμίζοντας πως “δημιουργεί την εντύπωση ότι η ναζιστική Χ.Α. έχει και άλλους συνομιλητές εκτός του κ. Μπαλτάκου”.

Άμεση ήταν η ανταπάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως δεν λέει κουβέντα και δεν σχολιάζει καθόλου το επίσημο προσκλητήριο στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής υπογραμμίζοντας πως “εκτός κι αν θεωρούνται γραφικοί τύποι οι κ.κ. Σκουρλέτης, Σακελλαρίδης, Καλύβης και η κα Δούρου”. 

Ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για ανατριχιαστικό ζευγάρωμα και μάλιστα μίλησε και για άρθρο του κ. Παπαδημούλη σε φιλικό site της Χρυσής Αυγής. 

Στην άγρια κόντρα μπήκε και η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου η οποία με ανακοίνωσή της καλεί τον Μανώλη Γλέζο να πει “για τα αδιανόητα χαριεντίσματα των συντρόφων του στο ΣΥΡΙΖΑ με το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής”. 

Πάντως, τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά και τις επόμενες ημέρες όσο πλησιάζει η Κυριακή θα φουντώσουν περισσότερο οι κόντρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάλος από το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή – Υποψήφιος με τον Κασιδιάρη στηρίζει τον Γαβριήλ – Για γλείψιμο και γούτσου γούτσου μιλά η κυβέρνηση

Και … ξαφνικά “αγάπησαν” τη Χρυσή Αυγή – Παιχνίδια για τις ψήφους ενόψει του δεύτερου γύρου

Εκλογές 2014: Μιχαλολιάκος: Ο Μώραλης στηρίχτηκε από την Χρ.Αυγή – Μώραλης: Ο Μιχαλολιάκος είναι εξωγήινος

Έφτασε και το 20% ο Κασιδιάρης – Περισσότερες από 400.000 ψήφους η Χρυσή Αυγή


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε