Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Πως αντέδρασε ο Σαμαράς όταν έμαθε τις συλλήψεις για το Τ.Τ.

Πως αντέδρασε ο Σαμαράς όταν έμαθε τις συλλήψεις για το Τ.Τ.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοσέ Μπαρόλο και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τις συλλήψεις στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Το βράδυ της Τετάρτης, ημέρα που η Ελλάδα ανέλαβε επισήμως την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο πρωθυπουργός δειπνούσε σε Μπαρόζο και Ρομπάι και τους Ευρωπαίους Επιτρόπους όταν έφτασαν τα… νέα για τις συλλήψεις, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ειπώθηκε ότι τον ενημέρωσαν οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Νίκος Δένδιας και Χαράλαμπος Αθανασίου.

«Ποια ήταν η αντίδρασή του δεν ανακοινώθηκε επισήμως. Ανεπισήμως όμως, από κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου, έμαθα ότι στο πρωθυπουργικό γραφείο ειπώθηκαν τα εξής: «Ο νόμος θα εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο προς κάθε κατεύθυνση. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, πόσα έχεις και πού λες ότι ανήκεις…». γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλο το εισαγγελικό πόρισμα με τις “τρανταχτές” συλλήψεις για το ΤΤ – Μεγάλα ποσά φαίνεται πως εντοπίζονται σε λογαριασμούς του Α. Φιλιππίδη

Στουρνάρας προς τρόικα: Ο κόσμος σας φοβάται! – Σόιμπλε για κούρεμα: Γιάννη, ξέχνα το!

Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο Δημήτρης Κοντομηνάς – Κατηγορείται με Λαυρεντιάδη, Φιλιππίδη κι άλλους 23 για τα δάνεια του Τ. T.

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά του διοικητή της ΤτΕ και του ΤΧΣ για το ταμιευτήριο

Το e-mail Κοντομηνά στους εργαζόμενους του Alpha

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: 25 οι κατηγορούμενοι – Για ποιούς βγήκαν εντάλματα – Κοντομηνάς: Τα δάνεια υπερκαλύπτονται από την περιουσία μου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε