Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Προκαλεί η Χρυσή Αυγή ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Προκαλεί η Χρυσή Αυγή ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Αντί… συγνώμης, νέο παραλήρημα από τον Χρυσαυγίτη βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση από το βήμα της Βουλής.

Εχθρούς παντού κατά του κόμματος του βλέπει ο Δημήτρης Κουκούτσης, με αφορμή και τα δημοσιεύματα πως ο προφυλακισμένος αρχηγός του ήξερε τα πάντα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώ δεν δίστασε να αφήσει αιχμές ότι το υπουργείο Δημόσιας Τάξης αδιαφορεί για την προστασία της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας μάλιστα πως… «κάποιοι σήμερα διψούν για αίμα».

«Προς τι το κλίμα τρομοκρατίας των τελευταίων ημερών; Γράφτηκε κάπου ότι ο κ. Κικίλιας – δεν θέλω να το πιστέψω- σε σύσκεψη της ΕΛΑΣ μεταξύ αξιωματικών, ανωτάτων και ανωτέρων, όταν του έγινε γνωστό ότι το κλίμα είναι τεταμένο και χρειάζονται αυτές τις μέρες έκτακτα μέτρα, είπε: «Δεν με νοιάζει ποσώς για τους Χρυσαυγίτες. Ας αλλάξουν κόμμα». Κάποιοι διψούν για αίμα αυτές τις μέρες» είπε με έμφαση ο Χρυσαυγίτης βουλευτής.

Και αντί συγνώμης για τον θάνατο του Παύλου Φύσσα, επιχείρησε να συμψηφίσει τη δολοφονία του με την επίθεση κατά των 4 νεαρών Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο. «Κάποιους βολεύει, γιατί αυτό το ίδιο κλίμα επικρατούσε και πέρυσι τέτοιο καιρό. Τα ΜΜΕ, έντυπα και τηλεοπτικά, κυνήγι μαγισσών, τα κόμματα, ο κρατικός μηχανισμός τα κατάφεραν τελικά. Μετά τη δολοφονία του Σεπτεμβρίου είχαμε τις δύο δολοφονίες την 1η Νοεμβρίου. Εκεί οδήγησε η υστερία» πρόσθεσε.

Και η αμετροέπεια του δεν είχε τελειωμό… «Ανέβαινα την οδό Ακαδημίας και έχει γεμίσει η Αθήνα με πανό: «ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ». Και να θέλεις να αγιάσεις, σε αυτόν εδώ τον τόπο δεν σε αφήνουν. Θέλουμε να ξεχάσουμε και δεν μας αφήνουν. Την Κυριακή κλείνουμε εβδομήντα χρόνια από εκείνη τη σφαγή. Κι όμως κάποιοι συνεχίζουν να ξύνουν πληγές. Τι ζητάτε, λοιπόν, τώρα; Ποιους βολεύει, ποιους εξυπηρετεί αυτό το κλίμα;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σ’ ευχαριστώ που είσαι παιδί μας” – Συγκλονίζει η μάνα του Φύσσα που σκύβει και φιλά το μνημείο – VIDEO

Οι “οδηγίες” του Λαγού στον οδηγό του Μιχαλολιάκου μια μέρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φυσσα: “Δεν είδες, δεν ξέρεις τον Ρουπακιά” (Ηχητικό)

Όλες οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Παύλο Φύσσα

«Με λένε Παύλο Φύσσα απο τον Περαία»

Παύλος Φύσσας: Η δολοφονία που συντάραξε την Ελλάδα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε