Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Προκαλεί ο Ν. Μιχαλολιάκος: Μπορούμε να προκαλούμε εκλογές κάθε εβδομάδα

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πιο κοντά στο ενδεχόμενο παραίτησης σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής ήρθε ο επικεφαλής του συνδέσμου, Νίκος Μιχαλολιάκος, λέγοντας πως η Χ.Α. μπορεί να προκαλέσει πολιτικό σεισμό στη χώρα. 

Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μπροστά στο δικαστικό «τσουνάμι» που χτυπά τη Χρυσή Αυγή. Μετά τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του στην Βουλή, παραχωρώντας συνέντευξη στα κανάλια ΒΕΡΓΙΝΑ και ΖΕΥΣ, συνέχισε στο ίδιο ύφος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να προκαλέσουμε πολιτικό σεισμό. Μπορούμε να πηγαίνουμε τη χώρα κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα σε εκλογές».

Σχετικά με τους μάρτυρες, πρώην και νυν μέλη της ΧΑ που καταθέτουν, αλλά και εμφανίζονται σε Δελτία Ειδήσεων μιλώντας για την δράση του κόμματος δήλωσε: «Πρόκειται για ψευδομάρτυρες. Είναι πληρωμένοι. Πρόκειται για κουκουλοφόρους, ο ένας κατηγορείται για βιασμό της κόρης του.»

Επίσης ο Ν. Μιχαλολιάκος για ακόμα μια φορά καταδίκασε την δολοφονία του Π.Φύσσα, ενώ σημείωσε πως ο Γιώργος Ρουπακιάς, δεν ήταν μέλος της ΧΑ και ότι ο ίδιος δεν τον γνώριζε προσωπικά. 

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αποδώσει και χαρακτηρισμούς στους κυρίους Σαμαρα, Βενιζέλο και Τσίπρα. 
Ειδικότερα για τον Αντώνη Σαμαρά δήλωσε: «Η πολιτική του ήταν μια αποτυχία. Όλα αποδείχθηκαν ψεύδη.» .

Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο σημείωσε: « Η ενσάρκωση της πολιτικής αποτυχίας» και συνέχισε με τον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας: « Είναι τίποτα. Θα αποδειχθεί, μεγάλη αποτυχία.»

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε περίπτωση ανάγκης συνεργασίας του κόμματος του με το ΚΚΕ αλλά και τη ΝΔ, αν αυτή απαλλαγεί από το μνημόνιο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκλογές το Νοέμβριο με λίστα… αν παραιτηθεί η Χρυσή Αυγή

Για χρέη στο δημόσιο συνελήφθη ο αστυνομικός που εκπαίδευε χρυσαυγίτες!

Μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε η Χρυσή Αυγή – Παππάς: Θα στείλουμε το ΠΑΣΟΚ στη φυλακή – Ειρωνεία Κασιδιάρη: Καλημέρα παιδιά, ήρθαμε να παραδοθούμε

Η Χρυσή Αυγή στον Άρειο Πάγο – Ειρωνεία Κασιδιάρη: Καλημέρα παιδιά, ήρθαμε να παραδοθούμε

Εντάλματα σύλληψης για βουλευτές της Χρυσής Αυγής;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε