Τρίτη, 23 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Προς σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για τη Χρυσή Αυγή – Τηλεφώνημα Βενιζέλου σε Παπούλια

Προς σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για τη Χρυσή Αυγή – Τηλεφώνημα Βενιζέλου σε Παπούλια

Παρέμβαση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, για δράσεις κατά της Χρυσής Αυγής ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο άνδρες την Κυριακή.

Όλα δείχνουν πως άμεσα θα υπάρξει σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Άλλωστε αυτό θα ζητήσουν αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, που θα επισκεφτούν το προεδρικό μέγαρο στις 13:30 και 13:30 αντίστοιχα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και από εκεί τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον ενημερώσει αφενός για τις επαφές που έχει ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ αλλά και για να του μεταφέρει πως στις επαφές αυτές ένα από τα βασικά θέματα που θέτουν οι συνομιλητές του είναι η Χρυσή Αυγή.

Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «να θέσει υπό την αιγίδα του τις πρωτοβουλίες και δράσεις της κοινωνίας των πολιτών κατά της βίας και του ναζισμού ως απάντηση στο φαινόμενο που έστω με καθυστέρηση απασχολεί πλέον ως κεντρικό ζήτημα την ελληνική κοινωνία».

Όπως έγινε γνωστό από το ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε στις προτάσεις που εδώ και πολλούς μήνες έχει διατυπώσει για την ανάγκη ενεργοποίησης του συνταγματικού τόξου σε όλα τα επίπεδα εντός και εκτός Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο μετά τις αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή – Προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης

Φόβοι μη λιντσάρουν τον Ρουπακιά στις φυλακές – Αξιωματικοί ΕΛ.ΑΣ. στο NewsIt: Θέλουμε ισχυρά στοιχεία για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης

Ποια είναι η αστυνομικός που συνέλαβε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα

Εντολή Αβραμόπουλου στον Α/ΓΕΕΘΑ – “Ψάξε τυχόν εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων με τη Χρυσή Αυγή”

Πρόταση για αναστολή κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής

Κοινό «μέτωπο» Τσίπρα – Κουβέλη κατά Χρυσής Αυγής: Ζητούν σύσκεψη πολιτικών αρχηγών

Πέφτει αλλά δεν καταποντίζεται η Χρυσή Αυγή – Δημοσκόπηση μετά τη δολοφονία Φύσσα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε