Πολιτική

Προθεσμία για τις 2 Ιουνίου πήρε ο Στάθης Μπούκουρας

Τη Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι θα απολογηθεί στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ο ανεξάρτητος, πια, βουλευτής Στάθης Μπούκουρας.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής, το πρωί της Τετάρτης, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο Μπούκουρας είναι κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Κλήθηκε εκ νέου σε απολογία μετά τη συμπληρωματική κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος του για κακουργηματική παράβαση του νόμου περί όπλων και συγκεκριμένα για διακεκριμένη οπλοκατοχή με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης.

«Κυκλοφορούν 2.500 καραμπίνες στην Ελλάδα και ο πελάτης μου κατηγορείται για μια από αυτές», δήλωσε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας και επανέλαβε ότι ο Μπούκουρας δεν γνώρισε για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής ούτε και είχε πάει ποτέ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

«Κακώς παραμένει προφυλακισμένος», συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως κράτηση του πελάτη του έχει πολιτικό κίνητρο.

Σήμερα επρόκειτο να εμφανιστεί στις ανακρίτριες και ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. Αν δεν εμφανιστεί για απολογία σήμερα, έχει δικαίωμα και χρόνο να το κάνει μέχρι και την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται πως μετά τις εκλογές θα απολογηθούν στις ανακρίτριες και οι Ελένη Ζαρούλια, Μιχάλης Αρβανίτης, Νίκος Κούζηλος και Δημήτρης Κουμουτσάκος.
Η σύζυγος του «φύρερ» Νίκου Μιχαλολιάκου θα απολογηθεί στις 12 Ιουνίου, ο Μιχάλης Αρβανίτης μια μέρα μετά, ο Δημήτρης Κουκούτσης στις 6 και ο Νίκος Κούζηλος στις 10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιες χειροπέδες; Σαν… κύριοι μπήκαν στη Βουλή οι Γερμενής και Μπούκουρας

Ο φούρναρης από την Κόρινθο που θαυμάζει τον Α. Παπανδρέου ήταν αυτός που ξέσπασε σε λυγμούς στη Βουλή

Ποιούς “άγγιξαν” τα δάκρυα Μπούκουρα και ψήφισαν όχι στην άρση ασυλίας του!

Αυτοί που παρηγόρησαν τον Στάθη Μπούκουρα (ΦΩΤΟ)

Άρση ασυλίας για Μπούκουρα, Γερμενή, Αλεξόπουλο και Μίχο

Με κινηματογραφικό τρόπο η είσοδος Γερμενή και Μπούκουρα στη Βουλή από την Αμαλίας

Καρέ καρέ η είσοδος Μπούκουρα από την είσοδο επισκεπτών της Βουλής (ΦΩΤΟ)

Παιχνίδια της Χρυσής Αυγής: Αίτηση εξαίρεσης κατά των ανακριτών από τον Λαγό

Μια χούφτα χρυσαυγίτες και οι Κασιδιάρης, Μπαρμπαρούσης τάγμα… συμπαράστασης στους 4 που απολογούνται

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ