Σάββατο, 6 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Push ups και… σουβλάκια για την τρόικα

Push ups και… σουβλάκια για την τρόικα

Αυτή τη φορά δε φοβήθηκαν μήπως τους δηλητηριάσει κάποιος. Άλλωστε, τα σουβλάκια, η χωριάτικη και οι τηγανιτές πατάτες είναι μεγάλος πειρασμός ακόμη και για τους ελεγκτές της τρόικας!

Σε μια από τις μαραθώνιες και μεταμεσονύκτιες διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα, ο Γιάννης Στουρνάρας είχε την ιδέα να κεράσει τους εκπροσώπου των δανειστών σουβλάκια.

Παρήγγειλε λοιπόν, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, από κοντινή ψησταριά και λίγη ώρα μετά η αίθουσα 611 του υπουργείου Οικονομικών γέμισε… μυρωδιές.

Λαίμαργα “έπεσαν” οι τροϊκανοί στα πιτόγυρα, τα καλαμάκια, τη χωριάτικη σαλάτα και τις τηγανιτές πατάτες. Για την ιστορία, το λογαριασμό πλήρωσε ο Γιάννης Στουρνάρας.

Το μενού είχε και μπίρες φυσικά. Το ντελίβερι, μαζί με τα σουβλάκια έφερε και περίπου 20 μπύρες, παρασκευασμένες στην Ελλάδα. Αλλά οι τροϊκανοί ήθελαν άλλες, από την Ολλανδία για να συνοδεύουν τα σουβλάκια τους. Και όταν έφτασαν κι αυτές, τότε ολοκληρώθηκε το παζλ της απόλαυσης…

Και αφού έφαγαν και ήπιαν, ζήτησαν κι ένα τσιγαράκι για να καπνίσουν, σε μια αίθουσα όπου το κάπνισμα απαγορεύεται δια… ροπάλου!

Τα push ups

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει μια ατάκα του Σταύρου Παπασταύρου προς τον Πολ Τόμσεν, όταν ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ απαίτησε από την ελληνική πλευρά να ξεχάσει το… μοίρασμα του πλεονάσματος γιατί “δεν έχετε λεφτά για πολυτέλειες”.

“Τι άλλο θέλετε τέλος πάντων από εμάς κύριε Τόμσεν; Μήπως να ξαπλώσει μπροστά σας ο πρωθυπουργός και να σας κάνει δέκα… push ups για να ευχαριστηθείτε;”, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Γιάννης Στουρνάρας και Χρήστος Σταϊκούρας που ήταν μπροστά στο περιστατικό, επανέλαβαν με τη σειρά τους: “Αν θέλετε να σας κάνουμε όλοι μαζί push ups, πείτε το. Να αρχίσουμε τώρα, γιατί το πλεόνασμα εμείς είμαστε αποφασισμένοι να το δώσουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς: Η Ελλάδα δεν θα ζητά κάθε τόσο δανεικά

Έτσι θα μοιραστούν τα 500 εκατ. από το πλεόνασμα – Από 200 – 2.000 ευρώ σε άνεργους και χαμηλόμισθους – Σχεδόν 500 ευρώ στους ένστολους

Το sms Σαμαρά στον Άδωνι: Τι έκανες και τους τρέλανες;

Ανοίγει ο δρόμος για την πώληση και μίσθωση 28 ακινήτων του Δημοσίου – Θα μπουν 260 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία

Τα πάνω – κάτω στο ασφαλιστικό – Τρία ταμεία για όλους τους ασφαλισμένους

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε