Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Πυρ και μανία με την υποψηφιότητα Καρυπίδη ο Μανώλης Γλέζος

Πυρ και μανία με την υποψηφιότητα Καρυπίδη ο Μανώλης Γλέζος

Την κάθετη αντίθεσή του με τις αποφάσεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για τους περιφερειάρχες που θα στηρίξει το κόμμα εξέφρασε και μάλιστα έντονα ο Μανώλης Γλέζος. “Πονοκέφαλος” στην Κουμουνδούρου για τον Καρυπίδη.

«Αυτή είναι η Αριστερά που θέλουμε;» ήταν το ξέσπασμα του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κ. Γλέζος δεν στάθηκε μόνον στην ατυχή, όπως χαρακτηρίστηκε, επιλογή του Θόδωρου Καρυπίδη ως υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, αλλά στον τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει γενικά τους υποψηφίους του.

«Αυτή είναι η Αριστερά, αυτή θέλουμε;» έλεγε στη Βουλή ο κ. Γλέζος, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη των υποψηφίων από τις οργανώσεις.

Η αντίθεση του Μανώλη Γλέζου έρχεται να προστεθεί στις φωνές που ακούγονται και συνεχώς πληθαίνουν για την υποψηφιότητα Καρυπίδη, από την οποία προσπαθεί τώρα να απεμπλακεί η Κουμουνδούρου, αλλά ο υποψήφιος περιφερειάρχης δεν φαίνεται πρόθυμος να τη… διευκολύνει!

Σε γραπτή του δήλωση μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης, ο υποψήφιος για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, ξεκαθάρισε ότι θα «κατέβει» στις εκλογές!

Στη γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Καρυπίδης δηλώνει τη δεδομένη αντίθεσή του με τον φασισμό και τον αντισημιτισμό και τονίζει πως θα δώσει την απάντησή του στις επερχόμενες εκλογές. Ωστόσο ούτε σε ένα σημείο της ανακοίνωσής του δεν αναφέρει το ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ενδεχομένως να δείχνει πως ακόμα κι αν η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος αποσύρει την υποψηφιότητα, εκείνος θα κατέβει στις εκλογές και χωρίς τη στήριξη της Κουμουνδούρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καζάνι που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Καρυπίδης στον ΣΚΑΙ: Όλα ανοιχτά ακόμα και να κατέβει χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ

Τσακαλώτος: Αν ισχύουν τα μισά για τον Καρυπίδη δεν έχει θέση στο κόμμα μας

Θα τους διευκολύνει; “Οικειοθελή αποχώρηση” Καρυπίδη περιμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Η Αυγή «τελείωσε» τον Καρυπίδη

Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον εκτελεστικό διευθυντή της αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε