Πολιτική

QatarGate: Έξαλλος ο Βέλγος συνήγορος της Εύας Καϊλή με την απόφαση για Παντσέρι

Εξοργισμένος φέρεται να είναι ο Βέλγος συνήγορος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, με την απόφαση της βελγικής Δικαιοσύνης να επιστρέψει στο σπίτι του με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, ο φερόμενος ως εγκέφαλος του QatarGate, Αντόνιο Παντσέρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Βέλγος συνήγορος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, υποστήριξε ότι την ερχόμενη Πέμπτη 13 Απριλίου, στην ακρόαση της πελάτισσάς του, θα είναι σκληρός και προκλητικός, απέναντι στο προδικαστικό συμβούλιο.

Μέχρι στιγμής στο πλαίσιο του QatarGate έχουν αποφυλακιστεί ο Παντσέρι και ο σύζυγος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ενώ οι ευρωβουλευτές Καϊλή και Ταραμπέλα, παραμένουν στην φυλακή.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η επόμενη ημέρα στη ΝΔ μετά την έκκληση Μητσοτάκη για ενότητα – «Φρένο» στις «δελφινομαχίες»
Η ενότητα είναι προϋπόθεση για να αντιστραφεί το κλίμα και η Ν.Δ. να ανακάμψει, ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού, ο οποίος  έθεσε όλους, βουλευτές και υπουργούς, προ των ευθυνών τους
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας