Πολιτική

Ραγκούσης: Δεν θα συμμετέχει στην ψηφοφορία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων

Το ανακοίνωσε ο ίδιος κάνοντας λόγο για "αυτοκτονική διάθεση του πολιτικού συστήματος"

Την πρόθεσή του να απέχει αύριο, απο την ψήφιση στη Βουλή της τροπολογίας που αφορά στη χρηματοδότηση των κομμάτων, ανακοίνωσε μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης.

Ο κ. Ραγκούσης έκανε λόγο για “αυτοκτονική διάθεση του πολιτικού συστήματος” επισημαίνοντας πως υπάρχει στο υπουργείο Εσωτερικών έτοιμο νομοσχέδιο, από το Μάιο του 2011, που αφορά και στη χρηματοδότηση των κομμάτων.

Σε ο,τι αφορά το μεταναστευτικό, ο κ. Ραγκούσης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επί διακυβέρνησής της έγιναν αθρόες νομιμοποιήσεις μεταναστών, τόνισε ότι ο νόμος περί ιθαγένειας που προώθησε ο ίδιος και ψηφίστηκε αφορά μόνο στους νόμιμους μετανάστες και κανείς παράνομος μετανάστης δεν μπορεί να κάνει χρήση.

Διαβάστε

Έστειλαν για ψήφιση την τροπολογία για να πάρουν επιχορήγηση τα κόμματα πριν διαλυθεί η βουλή

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πολάκης ζητά την παραίτηση της Ευθυμίου καταγγέλλοντας παράνομες πληρωμές από τον ΕΦΚΑ: «Όχι μόνο δεν γύρισε τα 100.000 ευρώ, αλλά πήρε και το υπόλοιπο»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συγκρίνει την περίπτωση της Άννας Ευθυμίου με αυτή της Ράνιας Αντωνοπούλου, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης
Ο Παύλος Πολάκης
Νίκος Τσάφος σε ΣΥΡΙΖΑ: Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μου - Κυβέρνηση: Δεν υπάρχει κανένα θέμα
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί την παραίτηση του υφυπουργού Περιβάλλοντος με αφορμή μια ανάρτηση όπου αποκαλούσε τα Κατεχόμενα, Βόρεια Κύπρο
Ο Νίκος Τσάφος
Ανανεώθηκε πριν 30 λεπτά
Στο ΥΠΟΙΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη συνάντηση με τον Κυριάκο Πιερρακάκη: «Θα τα πούμε όλα σε λίγο»
Ο πρωθυπουργός συναντά αυτή την ώρα τον νέο «τσάρο» Κυριάκο Πιερρακάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση και τους δύο υφυπουργούς Γιώργο Κώτσηρα και Θάνο Πετραλιά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Κυριάκο Πιερρακάκη