Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Ραχήλ Μακρή: Α ρε Ζωή, θεά!

Ραχήλ Μακρή: Α ρε Ζωή, θεά!

Η ΕΡΤ και η εισβολή των ΜΑΤ φαίνεται πως έφερε… κοντά τη Ραχήλ Μακρή και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μάλιστα, η βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν έχασε την ευκαιρία χθες και… αποθέωσε τη σύναδελφό της του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που η Ζωή Κωνσταντοπούλου τσακωνόταν με τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών Αναστάσιο Νεράντζη αλλά και με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, έξω από την αίθουσα περνούσε η Ραχήλ Μακρή.

Οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω και σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε: «Α, ρε Ζωή, θεά. Να με έβαζαν και εμένα στην Επιτροπή Θεσμών, μαζί με τη Ζωή να τα κάναμε το έλα να δεις…».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και χθες στη Βουλή η Ραχήλ Μακρή φορούσε τον τεράστιο σκαλιστό σταυρό που έκανε σε πολλούς αίσθηση όταν την είδαν στην έκτακτη Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Όταν ρώτησα από πού προέρχεται, μου είπε ευθέως: «Από την επίσκεψή μου στο Φανάρι, ανήμερα των Φώτων»», γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμός! Ο Νεράτζης έκλεισε το μικρόφωνο της Κωνσταντοπούλου!

Διεγράφη και από μέλος των των ΑΝΕΛ ο Γιώργος Νταβρής

Τατσόπουλος: “Βλέπει” νέο κόμμα με αρχηγό Ραχήλ Μακρή ή Ψωμιάδη – Τι απαντά μέσω twitter η Ρ. Μακρή

Καμμένος: Η Ραχήλ Μακρή δεν έφυγε ποτέ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Η Ραχήλ Μακρή δεν πιστεύει ότι έγινε επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη…

Ραχήλ Μακρή: Είμαι επικίνδυνα ελεύθερη

Ξεκατίνιασμα Μπίστη – Μακρή μέσω Facebook: «Πίστευα θα πας στη Χρυσή Αυγή» – «Πίστευα είσαι ηλίθιος αλλά είσαι πανηλίθιος»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε