Πολιτική

Ραχήλ Μακρή: Α ρε Ζωή, θεά!

Η ΕΡΤ και η εισβολή των ΜΑΤ φαίνεται πως έφερε... κοντά τη Ραχήλ Μακρή και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μάλιστα, η βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν έχασε την ευκαιρία χθες και... αποθέωσε τη σύναδελφό της του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που η Ζωή Κωνσταντοπούλου τσακωνόταν με τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών Αναστάσιο Νεράντζη αλλά και με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, έξω από την αίθουσα περνούσε η Ραχήλ Μακρή.

Οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω και σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε: «Α, ρε Ζωή, θεά. Να με έβαζαν και εμένα στην Επιτροπή Θεσμών, μαζί με τη Ζωή να τα κάναμε το έλα να δεις…».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και χθες στη Βουλή η Ραχήλ Μακρή φορούσε τον τεράστιο σκαλιστό σταυρό που έκανε σε πολλούς αίσθηση όταν την είδαν στην έκτακτη Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Όταν ρώτησα από πού προέρχεται, μου είπε ευθέως: «Από την επίσκεψή μου στο Φανάρι, ανήμερα των Φώτων»», γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμός! Ο Νεράτζης έκλεισε το μικρόφωνο της Κωνσταντοπούλου!

Διεγράφη και από μέλος των των ΑΝΕΛ ο Γιώργος Νταβρής

Τατσόπουλος: “Βλέπει” νέο κόμμα με αρχηγό Ραχήλ Μακρή ή Ψωμιάδη – Τι απαντά μέσω twitter η Ρ. Μακρή

Καμμένος: Η Ραχήλ Μακρή δεν έφυγε ποτέ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Η Ραχήλ Μακρή δεν πιστεύει ότι έγινε επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη…

Ραχήλ Μακρή: Είμαι επικίνδυνα ελεύθερη

Ξεκατίνιασμα Μπίστη – Μακρή μέσω Facebook: «Πίστευα θα πας στη Χρυσή Αυγή» – «Πίστευα είσαι ηλίθιος αλλά είσαι πανηλίθιος»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Δύσκολη η επούλωση των τραυμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον «τυφώνα» Κασσελάκη - Υπό τον φόβο των πρόωρων εκλογών το κόμμα
Καμία εντυπωσιακή εξέλιξη στο θέμα των συνεργασιών ή των προσχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι διορθωτικές κινήσεις του κόμματος για να βελτιώσει την δημοσκοπική εικόνα του
Σωκράτης Φάμελλος 2