Σάββατο, 6 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Ρένα Δούρου στο Newsit: Ακόμα κι αν δεν εκλεγώ δεν θα φύγω από την Περιφέρεια

Ρένα Δούρου στο Newsit: Ακόμα κι αν δεν εκλεγώ δεν θα φύγω από την Περιφέρεια

– Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου είπε ότι «Είτε ψηφίσει κάποιος Σγουρό είτε Κουμουτσάκο τη ΝΔ ψηφίζει» λίγες ημέρες πρι τις αυτοδιοικητικές και τις περιφερειακές εκλογές αλλά και την κρίσιμη αναμέτρηση των ευρωεκλογών

Για τον κύριο αντίπαλό της, Γιάννη Σγουρό, για την επίθεση που δέχθηκε από τον Θεόδωρο Πάγκαλο αλλά και για το τι θα κάνει αν εκλεγεί ως Περιφερειάρχης Αττικής, μίλησε στο Newsit, η υποψήφια Περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Η κα Δούρου, είπε ότι αισθάνεται πολύ τυχερή που μπορεί να βγει δημόσια να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι σε επιθέσεις σαν αυτή του Θεόδωρου Πάγκαλου.
«Ως πολίτης λέω όμως ότι δεν θα πάμε καθόλου καλά αν τέτοιου είδους περιστατικά οπως η επίθεση Πάγκαλου τελειώνουν σε μια ανάλυση αν μου έκανε καλό ή όχι.»

Για το θέμα της αφισοκόλλησης είπε ότι ζήτησε και χθες συγγνώμη αν ενόχλησε κάποιους πολίτες.
«Υπάρχει αναντιστοιχία με την φασαρία που έγινε έναντι άλλων. Δεν ήταν στην αρχική μας πρόθεση. Αλλά η δική μας δράση δεν έβρισκε ανταπόκριση στα ΜΜΕ. Ακόμα και όταν παραιτήθηκα δεν έπαιξε η είδηση», είπε η κα Δούρου και πρόσθεσε: «Ούτε μου αρέσει να παραπονιέμαι. Τούτων δοθέντων δίνω τις μάχες. Στην αφισοκόλληση βάλαμε ανακυκλώσιμο χαρτί. Εμείς θα τα μαζέψουμε έχουμε συμφωνήσει με τους οικολόγους και από το ανακυκλώσιμο χαρτί είπαμε ότι χρήματα μαζέψουμε να τα δώσουμε στο Χαμόγελο του Παιδιου.»

 Και κατέληξε: «Χαίρομαι που σε σχέση με το πρόγραμμά μας το μεμπτό μου σημείο είναι που παραβίασα την εκλογική νομοθεσία.»

Για το τι θα κάνει σε σχέση με όσους διορίστηκαν από τους προκατόχους της, αν εκλεγει, είπε: «Είμαι από τους λίγους υποψηφίους που συναντήθηκε με το σύνολο των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής. Διάφορες αιρετές θέσεις σέρνουν και κόσμο. Η ταμπακιέρα είναι ότι ενω πρέπει να βάλουμε ένα πλαίσιο επιβράβευσης και τιμωρίας στο Δημόσιο, αυτό αναβλήθηκε από την κυβέρνηση γιατί έρχονται εκλογές. Θα συνεργαστώ με όλους τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Αττικής γιατί αυτοί θα υποδείξουν τις ελλείψεις και τις αστοχίες. Εγώ δεν έχω τάματα. Ούτε δίνω την μάχη τάζοντας στους ανέργους.»

Η κα Δούρου είπε είσης ότι είτε κερδίσει είτε χάσει στις εκλογές θα υπάρχει πολιτικό μήνυμα. Πρόσθεσε ότι δεν έχει πρόβλημα να λέει ότι είναι κομματική υποψήφια και επιτέθηκε στον Γιάννη Σγουρό.
 
  «Ο Σγουρός είναι η χαρακτηριστική περίπτωση της μεταπολίτευσης. Κάνει σα να μην έχει κομματική ταυτότητα. Ειναι η μητέρα των μαχών. Θα βγούν πολιτικά συμπεράσματα από το αποτέλεσμα, όμως είτε ψηφίσεις τον Σγουρό, είτε τον Κουμουτσάκο βγαίνει ΝΔ».

Στο ερώτημα αν δεν εκλεγεί αν θα επιστρέψει στην Κεντρική πολιτική σκηνή, είπε: «Ήρθα για να μείνω. Δεν έκανα πλάκα. Εγω δεν είμαι τόσο άξια σαν κάποιους άλλους να έχω διπλή ιδιότητα.»

Είπε επίσης ότι οποιαδήποτε σύμβαση έχει γίνει μεταξύ του Δημοσίου και ιδιωτών θα την ξαναδούμε. Όταν ρωτήθηκε επιμονα αν είναι υπέρ των διιωτικοποιήσεων είπε ότι σε αυτή την φάση δεν πρέπει να γίνονται ιδιωτικοποιήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε