Τετάρτη, 3 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ρεπούση: Η Χρυσή Αυγή στρατολογεί μαθητές στα σχολεία

Ρεπούση: Η Χρυσή Αυγή στρατολογεί μαθητές στα σχολεία

Η Χρυσή Αυγή έχει «εισβάλλει» στα σχολεία, στρατολογώντας μαθητές, ακόμη και εκπαιδευτικούς, δήλωσε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση.

«Αυτή τη στιγμή, μέσα στα σχολεία, στρατολογούνται παιδιά σε αυτή την ιδεολογία και σ’ αυτή την οργάνωση. Το βλέπουμε ως πολιτεία; Τι κάνει το Υπουργείο Παιδείας;», τόνισε η Μαρία Ρεπούση, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ζήτησε την παρέμβαση της πολιτείας για το θέμα και υποστήριξε ότι στο ποσοστό που έχει η Χρυσή Αυγή στην ελληνική κοινωνία υπάρχουν «και μορφωμένοι άνθρωποι», ενώ πρόσθεσε ότι το ακροδεξιό κόμμα έχει αποκτήσει υποστηρικτές και από τον χώρο των εκπαιδευτικών.

«Η Χρυσή Αυγή έχει αυτή τη στιγμή ένα ποσοστό μέσα στην ελληνική κοινωνία. Μέσα σε αυτό το ποσοστό, δυστυχώς, υπάρχουν και μορφωμένοι άνθρωποι», ανέφερε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «υπάρχουν και εκπαιδευτικοί – θέλω να πιστεύω λιγότεροι απ’ ό,τι σε άλλα στρώματα επαγγελματικά, όπως είναι για παράδειγμα η αστυνομία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Stop στη δράση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία – Τι προτείνει το ΠΑΣΟΚ

Την Τρίτη θα καταθέσουν δημοσιογράφοι ως μάρτυρες για τη Χρυσή Αυγή

Εκκαθαρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. για την Χρυσή Αυγή! – Η ΕΥΠ αναλαβάνει τις έρευνες στον στρατό! – Αναβρασμός στους κόλπους της αστυνομίας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε