Τρίτη, 23 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ρεπούση στον ΣΚΑΙ: Θα συμφωνούσαμε για απολύσεις στην ΕΡΤ αν χρειαστεί

Ρεπούση στον ΣΚΑΙ: Θα συμφωνούσαμε για απολύσεις στην ΕΡΤ αν χρειαστεί

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κα Ρεπούση που κατά καιρούς προκαλεί θύελλες αντιδράσεων για τις απόψεις για την ελληνική ιστορία αναφέρθηκε στην αποχώρηση του κόμματός της από την τρικομματική κυβέρνηση.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00 τόνισε πως η ΔΗΜΑΡ αποχώρησε γιατί αντί για τρικομματική είχε γίνει μονοκομματική κυβέρνηση Σαμαρά.

Ωστόσο, στο ίδιο πλαίσιο με τον κ. Κουβέλη, η κα Ρεπούση δήλωσε πως η ΔΗΜΑΡ θα ψηφίζει οποιοδήποτε νομοσχέδιο δεν είναι αντίθετο με τις αρχές της, σημειώνοντας πως θα συμφωνούσε το κόμμα και σε απολύσεις στην ΕΡΤ εάν χρειαστεί.

Για τις έντονες αντιδράσεις εντός του κόμματος, δήλωσε πως φοβάται μήπως η ΔΗΜΑΡ γίνει ο ΛΑΟΣ της Αριστεράς, λέγοντας πως το κόμμα έχει ρίζες στην Αριστερά και μακριά πορεία.

Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η κα Ρεπούση πως τους χωρίζει πολύ μεγάλος δρόμος γιατί όπως τόνισε, η ΔΗΜΑΡ δεν είναι η Αριστερά της καταγγελίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κεδίκογλου: Υπήρχε συμφωνία για την ΕΡΤ – Μπράβο στο ΠΑΣΟΚ

Εικόνα διάλυσης στη ΔΗΜΑΡ! Αποσύρει ο Κουβέλης τους υπουργούς του από την κυβέρνηση – Πυρ ομαδόν για την…. ανταρσία

«Φώτη, άλλα έλεγες…» – Οι δραματικοί διάλογοι της σύσκεψης των τριών – Μένουν μόνοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μετά το… «αντάρτικο» της ΔΗΜΑΡ

Μπίστης σε Κουβέλη: Παραλογίζεσαι! – Σήμερα αποφασίζει η ΔΗΜΑΡ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε