Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά

Την ανάγκη “δημοκρατικής ανατροπής” της κυβέρνησης το ταχύτερο δυνατό και εκλογής μιας νέας προοδευτικής κυβέρνησης με νωπή λαϊκή εντολή προκειμένου να σωθεί η χώρα από το “μερκελισμό” τονίζουν ο Αλέξης Τσίπρας και οι στενοί συνεργάτες του, κάνοντας λόγο για ένα “πανικόβλητο” πρωθυπουργό που μαζί με τα “εξαπτέρυγά” του “δεν διστάζουν να τρομοκρατούν ακόμη και θέτοντας σε κίνδυνο τις καταθέσεις του ελληνικού λαού”.

Στη Κουμούνδουρου δεν κρύβουν την έντονη ανησυχία τους για την κινδυνολογική τακτική της κυβέρνησης, όπως αυτή εκπορεύεται από το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Σαμαράς σε ομάδα βουλευτών αλλά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Άδωνις Γεωργιάδης περί “bank run” αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές, αποκαλύπτοντας το “τρομοκρατικό” σχέδιο πολιτικής αντιμετώπισης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος το επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει ήδη μια μεγάλη εξόρμηση του Αλέξη Τσίπρα προς τον ελληνικό λαό στο πλαίσιο των 13 Περιφερειακών Συνδιασκέψεων και σειρά πολιτικών πρωτοβουλιών σε νομοθετικό επίπεδο ώστε:

– να αποκρυσταλωθεί και να συγκεκριμενοποιηθεί ανά περιφέρεια, το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ,
– να ενισχυθεί η συμμαχία κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που διεκδικούν τη δημοκρατική ανατροπή της “επικίνδυνης κυβέρνησης Σαμαρά” και της καταστροφικής πολιτικής
– να αναδειχθεί συνολικά η εναλλακτική κυβερνητική πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την κοινωνική, παραγωγική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση της Ελλάδας.

“Τόσο ο αμετανόητος μερκελισμός του κ. Σαμαρά, όταν μάλιστα η πολιτική Μέρκελ αμφισβητείται πανταχόθεν, όσο και οι αθλιότητες με τις καταθέσεις καταδεικνύουν περίτρανα το πόσο επικίνδυνοι για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι ο ίδιος και η κυβέρνησή του” λένε στην Κουμουνδούρου, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι “Ο μερκελισμός του κ. Σαμαρά όμως μόνο σε αντιφάσεις μπορεί να τον οδηγήσει διότι αντιμετωπίζει την κ. Μέρκελ ως το τελευταίο του αποκούμπι για να διατηρηθεί ο ίδιος στην εξουσία παρόλο που αυτό προϋποθέτει την συνέχιση της ίδιας καταστροφικής λιτότητας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Πανικόβλητος ο Σαμαράς και τα “εξαπτέρυγά” του

Ξανά γκρίνιες στον ΣΥΡΙΖΑ – Που διαφωνεί ο Λαφαζάνης με τον Τσίπρα

Βατικανό: Δεχτήκαμε τον Τσίπρα ως ακτιβιστή

Βούτσης για Άδωνι: Σαν εκπομπή στο Nickelodeon

Μητρόπουλος: Όσο θα διαπραγματεύεται ο Τσίπρας θα ισχύει το Μνημόνιο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε