Τετάρτη, 17 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Παράνομος ο πρωθυπουργός όσο δεν επαναλειτουργεί η ΕΡΤ

ΣΥΡΙΖΑ: Παράνομος ο πρωθυπουργός όσο δεν επαναλειτουργεί η ΕΡΤ

“Όσο δεν εφαρμόζει την απόφαση του ΣτΕ για επαναλειτουργία της ΕΡΤ ο πρωθυπουργός είναι έκθετος και παράνομος” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. “Ποιος θα επιστρατεύσει την κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει την απόφαση του ΣτΕ;” ρωτάει ο Μ. Γλέζος.

“Επιβάλλεται λοιπόν η άμεση συμμόρφωσή του σε σχέση με την απόφαση” σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, με την ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τους δυο άλλους εταίρους να αποσαφηνίσουν τη θέση τους. “Ταυτόχρονα, τόσο ο κ. Βενιζέλος όσο και ο κ. Κουβέλης οφείλουν να ξεκαθαρίσουν εάν εξακολουθούν να διαφωνούν με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, στην οποία βασίστηκε η κυβέρνηση για να προχωρήσει στο κλείσιμο της ΕΡΤ και εάν τελικώς είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν να έλθει στη Βουλή και να την καταψηφίσουν. Όλα τα αλλά είναι προφάσεις εν αμαρτίες” καταλήγει η ανακοίνωση.

“Όταν οι αποφάσεις δικαστηρίων που δεν εφαρμόζονται αφορούν εργαζομένους προβαίνουν σε επιστράτευση. Τώρα ποιος θα επιστρατεύσει την κυβέρνηση;” σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Γλέζος.

“Η κυβέρνηση αρνείται να εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Τα τρία κανάλια της Δημόσιας τηλεόρασης και το κανάλι της Βουλής είναι ακόμα μαύρα.. Σε άλλες περιπτώσεις που αφορούν στους εργαζομένους για να εφαρμοστεί η απόφαση μονομελών δικαστηρίων ή προβαίνουν σε επιστράτευση ή επεμβαίνουν τα ΜΑΤ. Ποιός θα επιστρατεύσει την Κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει την απόφαση; Ο Ελληνικός Λαός ήδη της έχει εκδύσει φύλλα απόλυσης. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, στρουθοκαμηλίζει” τονίζει ο Μ. Γλέζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΣΟΚ: Η κρίση δεν τελείωσε! Ποιός σας είπε ότι δεχτήκαμε το σχέδιο Σαμαρά για την ΕΡΤ; Ζητήσαμε να φέρει νεο την Τετάρτη!

«Ήττα» Σαμαρά για την ΕΡΤ «βλέπει» ο διεθνής Τύπος

Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες αντιδράσεις στην ΕΡΤ-3 για την απόφαση του ΣτΕ – Δείτε το βίντεο!

Πίσω απ’ τις κλειστές πόρτες – Έξαλλος με Στουρνάρα (ξανά) ο Βενιζέλος

Εργαζόμενοι στην ΕΡΤ: Είμαστε χαμένοι στην μετάφραση – Οργή και απογοήτευση στο ραδιομέγαρο για τους χειρισμούς των τριών εταίρων

Τι πραγματικά σημαίνει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας

Αχαϊα: Η επιστολή 17χρονου μαθητή στον πρωθυπουργό για το κλείσιμο της ΕΡΤ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε