Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ρόλο “αστυνόμου Σαϊνη” και “ιεροεξεταστή” το Μαξίμου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ρόλο “αστυνόμου Σαϊνη” και “ιεροεξεταστή” το Μαξίμου

Πλέον ο πανικός της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρος και την οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις, επικοινωνιακού και μόνο χαρακτήρα, που επιβεβαιώνουν-αντί να συσκοτίζουν- τη βαθιά απομόνωσή της από την κοινωνία και τα στρατηγικά της αδιέξοδα. Αυτό σημειώνουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον τρόπο που πολιτεύεται το Μέγαρο Μαξίμου.

Υποστηρίζουν ότι “σε μια προσπάθεια επικοινωνιακού αντιπερισπασμού από τις μνημονιακές επιλογές, η κυβέρνηση επιλέγει να παίζει μόνο στο πεδίο της αισχρής προπαγάνδας και να σιωπά πάνω στην πολιτική στρατηγική και τον προσανατολισμό της χώρας”.

“Επιλέγει το ρόλο του σχολιαστή και του λασπολόγου «θέσεων» του ΣΥΡΙΖΑ που μόνο η ίδια έχει ανακαλύψει , ντύνεται με την καπαρντίνα του Αστυνόμου Σαϊνη ανακαλύπτοντας τρομοκράτες, παίζει το ρόλο του Ιεροεξεταστή για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης”.

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ η Κουμουνδούρου εκτιμά ότι “επιλέγει το ρόλο του αμέτοχου σχολιαστή της επικαιρότητας, αντιμέτωπος με τα δικά του πολιτικά αδιέξοδα και την αδυναμία εκφώνησης της οποιαδήποτε εναλλακτικής πρότασης”.

Στενοί συνεργάτες του Αλέκη Τσίπρα λένε ότι “δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η λασπολογία απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ εντείνεται όταν η κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο είτε λόγω της εμπλοκής στελεχών της σε σκάνδαλα, είτε εξαιτίας επερχόμενων μνημονιακών μέτρων”, εκτιμώντας ότι

– σε αυτόν της τον κατήφορο η κυβέρνηση δεν διστάζει να εντάξει στους σχεδιασμούς της ακόμα και την Προεδρία της Δημοκρατίας, μη σεβόμενη ακόμα και τους πολιτειακούς θεσμούς.

– το δε παιχνίδι με την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών, έτσι ώστε να βρεθεί ένας τρόπος να μετριαστεί επικοινωνιακά η επερχόμενη εκλογική ήττα, δείχνει ότι στο επιτελείο του Μαξίμου, η εφευρετικότητα των στελεχών δεν γνωρίζει όρια όταν είναι να σκαρφιστούν άθλιες μεθοδεύσεις για τη διαιώνιση της εξουσίας τους.

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους από τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, τονίζοντας ότι είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι αντιπαραβάλλονται δύο δρόμοι:

– Ο δρόμος του μνημονίου και της περαιτέρω συρρίκνωσης της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας των πολιτών και

– ο δρόμος της ανατροπής της πολιτικής λιτότητας και της αλλαγής των συσχετισμών σε επίπεδο Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκοτώνονται ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το αν είναι άθεος ο Τσίπρας – Δείτε video

Τσίπρας από την Ολλανδία: Η Ελλάδα οδηγείται σε τρίτο μνημόνιο – Η΄θα είναι δημοκρατική η ΕΕ ή να μην υπάρχει

Με το ένα μάτι στις κάλπες οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Η τρόικα θέλει να δεσμεύσει και τον ΣΥΡΙΖΑ – Πως οι διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση φέρνουν πρόωρες εκλογές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε