Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Φλαμπουράρη: “Δεν φοβόμαστε αδίσταχτους ανθρώπους του υποκόσμου”

Για "εμμονή σκοτεινών κύκλων" εναντίον του Αλέκου Φλαμπουράρη κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την νέα και όδγοη (!) καταδρομική επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, στα Εξάρχεια.

Η πολλοστή επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη αποδεικνύει την εμμονή σκοτεινών κύκλων, εναντίον του προσώπου του, τονίζει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταδρομική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

«Η ώρα της επίθεσης, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, σε σημείο όπου από τύχη δεν υπήρχαν περαστικοί, προσιδιάζει σε αδίσταχτους ανθρώπους του υποκόσμου. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση πρόκειται να φοβηθούν από τέτοια μαφιόζικα χτυπήματα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1