Τετάρτη, 2 Οκτ.
20oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για λίστα Μπόργιανς: Να σταματήσει το κρυφτό ο Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ για λίστα Μπόργιανς: Να σταματήσει το κρυφτό ο Μητσοτάκης

Με μια σκληρή ανακοίνωση στην οποία ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει το κρυφτό απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Κουμουτσάκο, δίνοντας συνέχεια στον “πόλεμο δηλώσεων” για τη λίστα Μπόργιανς.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι:“η συνεχιζόμενη σιωπή όχι μόνο συνιστά ομολογία ενοχής από την πλευρά της ΝΔ, αλλά αναδεικνύει και τεράστιο έλλειμμα σοβαρότητας”.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Όταν ο πρωθυπουργός κάλεσε από το βήμα της Βουλής τον Κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση για το ζήτημα της άρνησης αποδοχής στοιχείων για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή από το γερμανικό κρατίδιο της Ρηνανίας-Βεστφαλίας, καταθέτοντας τη σχετική επιστολή του Β. Μπόργιανς, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επιλέξει να απουσιάζει.

Σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, επέλεξε πάλι να μην απαντήσει επί της ουσίας, κάνοντας λόγο για «λάσπη» και ότι ο Α.Τσίπρας δεν ανέφερε τις λέξεις… “ηλεκτρονικά στοιχεία-cd”, αλλά μόνο cd. Αν μη τι άλλο, η συνεχιζόμενη σιωπή όχι μόνο συνιστά ομολογία ενοχής από την πλευρά της ΝΔ, αλλά αναδεικνύει και τεράστιο έλλειμμα σοβαρότητας.

Την ώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά υιοθετούσε με περισσή ευκολία σκληρά μέτρα εναντίον των αδυνάτων, έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι της για να προστατέψει τους ισχυρούς . Καλούμε τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κ. Μητσοτάκη, να πάψει να παίζει κρυφτό αναφορικά με το θέμα της λίστας Μπόργιανς και να πάρει επιτέλους επίσημα θέση”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε