Πολιτική

Σε νοσοκομείο των Βρυξελλών μεταφέρθηκε ο Γ. Παπαστάμκος

Ο 58χρονος ευρωβουλευτής Γιώργος Παπαστάμκος είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων του ευρωκοινοβουλίου, ενώ προήδρευε μιας ψηφοφορίας.

Σε νοσοκομείο των Βρυξελών, στο οποίο μεταφέρθηκε χθες, μετά από ένα μήνα παραμονής σε νοσοκομείο του Στρασβούργου, θα συνεχίσει τη νοσηλεία του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιώργος Παπαστάμκος.

Η μεταφορά έγινε μετά από έγκριση του επιτελείου των Γάλλων γιατρών που τον εγχείρησαν και οι οποίοι, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του Ελληνα ευρωβουλευτή, δηλώνουν ικανοποιημένοι από την μετεγχειρητική πορεία του.

Διαβάστε

Σε κρίσιμη κατάσταση με βαρύ εγκεφαλικό ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Γ. Παπαστάμκος

Σοκαριστικό βίντεο από την κατάρρευση του ευρωβουλευτή Παπαστάμκου – Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ