Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Σε ποιούς είπε ο Δένδιας: «Θα γλιτώσετε από μένα» – Τα απίστευτα δώρα που του έκαναν

Σε ποιούς είπε ο Δένδιας: «Θα γλιτώσετε από μένα» – Τα απίστευτα δώρα που του έκαναν

Πολύ καλό κλίμα με μεγάλη δόση χιούμορ και χειροκροτήματα χαρακτήρισαν την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πρωταγωνιστής, ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Δένδιας και με τον τρόπο του και ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Δένδιας ο οποίος μετακομίζει στο υπουργείο Ανάπτυξης λίγο πριν πάρει την θέση του δίπλα στους ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας είπε στρεφόμενος προς το μέρος τους: «Γλιτώσατε από εμένα. Ο Βασίλης είναι καλό παιδί και δεν θα σας πρήζει όπως εγώ κάθε μέρα». Αυτό προκάλεσε τα γέλια των παρευρισκόμενων.

Το δεύτερο περιστατικό ήταν όταν στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο κ. Δένδιας καταχειροκροτήθηκε όταν είπε: «Είπα και από το βήμα της Βουλής ότι η δημοκρατική Ελλάδα δεν θα ανεχθεί τάγματα εφόδου. Και αυτό το κάναμε πράξη».

Το χιούμορ κυριάρχησε. Ο Νίκος Δένδιας είπε για το χρυσό στεφάνι που του έκανε δώρο ο Βασίλης Κικίλιας: «Θα το δείξω στην γυναίκα μου. Πάντα της έλεγα ότι πηγαίναμε καλά αλλά δεν με πίστευε. Τώρα όμως θα με πιστέψει μόλις δει το μέγεθός του».

Αίσθηση και πολλά γέλια προκάλεσε και το δώρο που έκανε η προϊσταμένη της υπηρεσίας ασύλου στον απαρχόμενο υπουργό. Του έκανε δώρο ένα δελτίο αιτούντος ασύλου με τα στοιχεία του και την φωτογραφία του.

Ο νυν υπουργός Βασίλης Κικίλιας είπε ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του απερχόμενου υπουργού. Στις προτεραιότητές του έβαλε την πάταξη της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, της τρομοκρατίας ενώ δεσμεύθηκε ότι δεν θα υπάρχουν γειτονιές γκέτο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η συγκίνηση του Γιάννη Στουρνάρα στην παράδοση του υπουργείου Οικονομικών – Φεύγω από το σπίτι μου – Η αποθέωση του Αδωνι Γεωργιάδη

Απίστευτο παρασκήνιο για τον ανασχηματισμό – Απ’ την Αίγυπτο ως τον Γκίκα Χαρδούβελη και την εξαφάνιση του Ε. Βενιζέλου – Οι ντρίπλες του Α. Σαμαρά

Τι δείχνει ο Αντώνης Σαμαράς στο κινητό στον νέο υπουργό Οικονομικων

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση – Τα απρόοπτα που σημάδεψαν την ορκωμοσία – Ο διάλογος μυστήριο Σαμαρά – Δένδια

Σαμαράς προς νέους υπουργούς: “Λίγα λόγια και σας θέλω μάχιμους 24 ώρες το 24ωρο – Από φθινόπωρο σχέδιο για μείωση φόρων

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε