Δευτέρα, 8 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Σίγουρος ο Α.Σαμαράς πως οι πολίτες θα τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι ζήτησε από τους υπουργούς

Σίγουρος ο Α.Σαμαράς πως οι πολίτες θα τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι ζήτησε από τους υπουργούς

Προεκλογική ήταν η παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης, επισημαίνοντας για άλλη μία φορά πως οι πρόωρες εκλογές αποτελούν μεγάλη περιπέτεια για τη χώρα, αλλά όπως σημείωσε, ¨δική μας δουλειά είναι να εξουδετερώσουμε τους κινδύνους”.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, ως την πιο αποφασιστική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετίων και κάλεσε τους υπουργούς παρά την προεκλογική περίοδο να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα, λέγοντας “η χώρα έχει κυβέρνηση και η κυβέρνηση έχει την πλήρη ευθύνη. Καμία χαλάρωση δεν επιτρέπεται. Ο λαός περιμένει από εμάς να μείνουμε όρθιοι και να κάνουμε τη δουλειά μας στο ακέραιο”.

Εξέφρασε τη σιγουριά το πως το σωστό θα δικαιωθεί και “το λάθος θα πληρωθεί τώρα. Η ανευθυνότητα θα τιμωρηθεί τώρα, όχι μετά από χρόνια, μετά από ημέρες ή εβδομάδες”, δείχνοντας προς τον ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο χρεώνει την προσφυγή στις πρόωρες κάλπες.

Θέτοντας το δίλημμα των εκλογών, σημείωσε πως η χώρα είναι είτε πολύ κοντά στο να διασωθεί για πάντα είτε να μπει ξανά σε πρωτόγνωρη περιπέτεια, υπογραμμίζοντας πως “αν ο λαός επιλέξει σωστά, τότε ο λαϊκισμός θα ηττηθεί μια για πάντα” .

Επανέλαβε πως ο λαός δεν ήθελε εκλογές και σημείωσε πως παρά τα παράπονα που υπάρχουν από τους πολίτες, “εμπιστεύονται την κυβέρνηση αυτή περισσότερο από ότι την αντιπολίτευση”.

Χαρακτήρισε εύκολο για τους πολίτες που “ξέρουν” πως από τη μεγάλη περιπέτεια των πρόωρων εκλογών “στην οποία έσυραν τον τόπο, να προκύψει η μεγαλύτερη ήττα τους. Η μεγαλύτερη ήττα του λαϊκισμού στην Ελλάδα και αυτή θα είναι η πραγματική λύτρωση της χώρας από εδώ και μπρος”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε