Πολιτική

Σήκωσε το… γάντι η ΔΗΜΑΡ: Εντάσσεται στους Σοσιαλιστές – Δημοκράτες

Νέο «θερμό επεισόδιο» μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ αναμένεται, ίσως και εντός της ημέρας, μετά τα όσα είπε ο Φώτης Κουβέλης κατά την διάρκεια δείπνου χθες βράδυ για την παρουσίαση στους δημοσιογράφους του νέου εκπροσώπου του Τύπου του κόμματος Χρήστου Μαχαίρα.

Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε την συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ με την όποια εκπροσώπησή της στην ευρωομάδα των Σοσιαλιστών – Δημοκρατών, εκεί δηλαδή που ανήκει και το ΠΑΣΟΚ.

«Δεν αναγνωρίζουμε σε κανέναν το μονοπώλιο του σοσιαλισμού στην Ελλάδα. Οι χαρακτηρισμοί «παρασιτικοί», «ηθικοί», «ανήθικοι» δεν έχουν σχέση με τη ΔΗΜΑΡ» τόνισε, δίνοντας έτσι έστω και εμμέσως απάντηση στις αιχμές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου για τη στάση του κόμματος του σε σχέση με την κυβέρνηση και το ΕΣΚ, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει.

Στο πλαίσιο αυτό μετά από πρόσκληση που έχει πάρει από τους κ. Σουλτς και Σβόμποντα, θα παραστεί στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος που θα γίνει στη Ρώμη από τις 28 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου με σκοπό την διαμόρφωση του εκλογικού προγράμματος των ευρωσοσιαλιστών ενόψει των ευρωεκλογών.

Εξάλλου τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν όπως είπε ανακοινώσεις από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ που θα αφορούν τις συνεργασίες στις οποίες θα προχωρήσει στο πλαίσιο συγκρότησης του «τρίτου πόλου» κόντρα ουσιαστικά στη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-58.

Τέλος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του ότι στις ευρωεκλογές θα ενισχυθεί το κλίμα του ευρωσκεπτικισμού, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ΔΗΜΑΡ. «Θα πάει πολύ καλά» είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε εκδήλωση των 58 ο Π. Τατσόπουλος και στελέχη της ΔΗΜΑΡ

Η ώρα του Ανδρέα Παπαδόπουλου… ετών 36

Φύτεψε την… Ελιά με βολές προς ΣΥΡΙΖΑ και Κουβέλη ο Βενιζέλος

Κουβέλης: Την κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ δεν την έχει ανάγκη ο τόπος

Σε ποιους απηύθηνε ανοιχτό κάλεσμα συμπαράταξης ο Κουβέλης

“Θέλει δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ η ΔΗΜΑΡ είναι δύναμη της μεταρρυθμιστικής Αριστεράς

Βγήκαν μαχαίρια! Βενιζέλος κατά ΔΗΜΑΡ και «58»: Κάποιοι λειτουργούν παρασιτικά προς το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ