Παρασκευή, 5 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Σκληρή απάντηση του ΠΑΣΟΚ για τα 25 ευρώ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα συνέπειας

Σκληρή απάντηση του ΠΑΣΟΚ για τα 25 ευρώ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα συνέπειας

Σκληραίνει τη στάση του το ΠΑΣΟΚ, που έχει εκφράσει εξ αρχής τη διαφωνία του με την επιβάρυνση των 25 ευρώ για την εισαγωγή ασθενών σε νοσοκομεία. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, απαντώντας σε όσους σχολίασαν τη στάση του κόμματος, “το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται μαθήματα συνέπειας”. 

Η ανακοίνωση αρχικά αναφέρει: «Το ΠΑΣΟΚ με αίσθημα ευθύνης ψήφισε όλα τα μέτρα στα οποία ισορροπούσε κάθε φορά η διαρκής σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα και πάντα στόχευε και στοχεύει στη βελτίωση των ρυθμίσεων με στόχο την επάνοδο στην ανάπτυξη, την στήριξη τη απασχόλησης, την προστασία ευπαθών ομάδων, την αποκατάσταση αδικιών, τη διόρθωση οριζόντιων μέτρων ανάγκης».

Σημειώνει δε ότι «αυτή η γραμμή είναι η γραμμή της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης» και πως «είναι η μόνη που αποδίδει αποτελέσματα και οδηγεί στην έξοδο από το μνημόνιο».

«Το ΠΑΣΟΚ το έκανε αυτό και όταν άλλοι περνούσαν την αντιμνημονιακή τους φάση ή άλλοι προστάτευαν την «παρθενία» τους με επιλεκτικές συμπεριφορές μικροκομματικής αυτοπροστασίας», τονίζεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται πως το ΠΑΣΟΚ «δεν δέχεται συνεπώς μαθήματα συνέπειας και αξιώνει σεβασμό της προσπάθειας του και κυρίως των θέσεων και προτάσεων του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαράτσι Νo 2 το 2014: Ένα ευρώ ανά συνταγή από τις 8 Ιανουαρίου

Τα λένε στη νύφη… Άλλος είναι ο στόχος του ΠΑΣΟΚ στο θέμα με το 25ευρω και όχι ο Άδωνις

Και επίσημα πλέον το ΠΑΣΟΚ τα βάζει με τον Γεωργιάδη για το 25ευρω – Θα επιμείνουμε για την κατάργησή του!

ΠΑΣΟΚ: Δεν χρειάζεται το 25ευρω στα νοσοκομεία – Πάρτε το πίσω

Εκλογές και τρόικα απειλούν την κυβερνητική βιωσιμότητα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε