Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Στα άκρα η κόντρα του Άδωνι με το ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα (VIDEO)

Στα άκρα η κόντρα του Άδωνι με το ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα (VIDEO)

“Φουντώνει” η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με το ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα, καθώς ο υπουργός Υγείας μιλώντας στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου, εμμένει στις τοποθετήσεις του. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βαρεμένος, τον κάλεσε να αποσύρει τους υπαινιγμούς για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες.  

Σήμερα ο υπουργός υγείας μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Βήμα FM” εκτόξευσε νέα φαρμακερά βέλη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη στάση του στη ρύθμιση για μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης.

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Ας σταματήσει λοιπόν ο κ. Σκουρλέτης, διότι από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει εκπρόσωπος των φαρμακοβιομηχάνων… Να ξέρει ο κόσμος τι είναι ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς… Δεν τον αλλάζουν τον τίτλο καλύτερα; Ο Συνασπισμός των φαρμακοβιομηχάνων; Καλύτερα είναι!”.

Μιλώντας στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: “Εγώ απλώς αναρωτήθηκα πώς είναι δυνατόν ένα αριστερό κόμμα να ανησυχεί για τα έσοδα των φαρμακοβιομηχανιών”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βαρεμένος απάντησε: “Θα περίμενα από τον υπουργό να πάρει πίσω τους υπαινιγμούς. Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Καλώ τον κ.Γεωργιάδη να αποσύρει τωρα υπαινιγμούς γιατί τώρα τελευταία ρέπει στη διάπραξη ύβρεων… Εμείς δεν είμαστε πλασιέ πολυεθνικών εταιρειών. Δεν πετάμε πυροτεχνήματα. Ακολουθούμε υπεύθυνη πολιτική και δεν θα την ενοχοποιήσετε εσείς. Πάνε να απορρυθμίσουν εντελώς την αγορά των φαρμάκων με το δέλεαρ περί μείωσης…”. 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άδωνις προς ΣΥΡΙΖΑ: Είστε εκπρόσωποι των φαρμακοβιομηχάνων!

Άδωνις κατά Τσίπρα: “Βγάλε τώρα τις εκπομπές που πήραν διαφημίσεις από φαρμακευτικές”!

Αιχμές Άδωνι κατά ΣΥΡΙΖΑ για διαφημιστικά προνόμια φαρμάκων στο σταθμό του!

Άγριοι καυγάδες στη Βουλή με τον Άδωνι Γεωργιάδη για τις τιμές των φαρμάκων

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε