Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Στα εκλογικά περίπτερα της Αθήνας – Ποιο είναι το πιο στυλάτο και ποιο το πιο hi-tech; ΦΩΤΟ

Στα εκλογικά περίπτερα της Αθήνας – Ποιο είναι το πιο στυλάτο και ποιο το πιο hi-tech; ΦΩΤΟ

Λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές γνωρίστε τα εκλογικά περίπτερα των περισσοτέρων υποψηφίων στην Αθήνα και δείτε ποιο είναι το πιο στυλάτο, ποιο έχει τον περισσότερο νεαρόκοσμο, ποιο είναι το πιο λιτό και ποιο το πιο hi-tech.

Στην πλατεία Συντάγματος βρίσκεται το εκλογικό περίπτερο του Υποψηφίου Δημάρχου Άρη Σπηλιωτόπουλου το οποίο είναι σε κλασσική, καλαίσθητη γραμμή και με έντονο το μπλε χρώμα.

Ακριβώς απέναντι στην πλατεία Συντάγματος είναι το περίπτερο του Υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Καμίνη το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πιο hi-tech.

Στην πλατεία Μοναστηρακίου βρίσκεται το εκλογικό περίπτερο του Υποψηφιου Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη το οποίο είναι εξαιρετικά στυλάτο.

Στα Προπύλαια με φόντο το άγαλμα της Θεάς Αθηνάς και τις σκαλωσιές της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ βρίσκεται το περίπτερο του Υποψηφίου Δημάρχου Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Τα μεγάλα πανό με τη φωτογραφία του κυρίου Σακελλαρίδη και τα συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα χαρακτηριστικά του περιπτέρου στο οποίο συναντήσαμε τον περισσότερο νεαρόκοσμο.

Στην πλατεία Ομονοιας βρίσκεται το λιτό εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο οποίο υπαρχουν και οι αφίσες τόσο του Υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Σοφιανού όσο και του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Θανάσης Παφίλη.

Στην πλατεία Κοραή από την πλευρά της Πανεπιστημίου βρίσκεται το περίπτερο της Υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου.

Στην πλατεία Κοραή επίσης από την πλευρά όμως της Πανεπιστημίου βρίσκεται το εκλογικό περίπτερο της Υποψήφιας Περιφερειάρχη Μαρίας Γιαννακάκη.

Στην αρχή του πεζόδρομου της Ερμού βρίσκεται το μικρό και διακριτικό περίπτερο του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Κουμουτσάκου.

Και για το τέλος αφήσαμε το εναλλακτικό αντίσκηνο – εκλογικό περίπτερο που έχουν στήσει σε διάφορα σημεία της Αθήνας οι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη από το “Ποτάμι”. Οι φωτογραφίες είναι απο την πλατεία Κοτζιά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Κλαδική αποστράτων Χρυσής Αυγής”! Και ταξίαρχος δηλώνει “συμπαράταξη

Λάρισα: Το… προεκλογικό λάθος που έγινε θέμα συζήτησης – Άνω κάτω ένα εκλογικό τμήμα!

Εκλογές 2014: Σήμερα στο studio του Newsit ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο Απ. Τζιτζικώστας

Εκπτώσεις 30% στα εισιτήρια από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όσους ταξιδέψουν για τις εκλογές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε