Σάββατο, 6 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Στα χαρακώματα Ν.Δ. με ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος και το πλεόνασμα

Στα χαρακώματα Ν.Δ. με ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος και το πλεόνασμα

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ανακοινώσεις του σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα και τη θέση του κόμματος της Γερμανικής Αριστεράς, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ο εκπρόσωπος κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να σταματήσει επιτέλους τα μικρόψυχα ψεύδη περί “ψίχουλων πλεονάσματος”, που υποστηρίζουν μόνον όσοι θέλουν την αποτυχία της Ελλάδας».

«Όσο για τις “καταγγελίες” και τις “κατηγορίες” του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη δημοσιοποίηση της θέσης του Die Linke για το θέμα του χρέους, ας τις απευθύνει στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό του. Άλλωστε, την αποκάλυψη για τη στάση των Γερμανών ομοϊδεατών του κ. Τσίπρα έκανε η ιστοσελίδα iskra.gr του κ. Λαφαζάνη…», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Λίγο αργότερα απάντησε στον Σίμο Κεδίκογλου ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σχετικά με τις θέσεις του γερμανικού κόμματος Die Linke για το ελληνικό χρέος, κατηγορώντας τον κ. Κεδίκογλου ότι είναι «πιστός στο τρίπτυχο «κολάζ, μοντάζ και ψέματα» και ότι «συνεχίζει να ψεύδεται σε σχέση με την υποτιθέμενη θέση του Die Linke για το ελληνικό χρέος».

Ο κ. Σκουρλέτης τονίζει ότι ο κ. Κεδίκογλου «δεν μπορεί, όμως, όσο και να το θέλει, να πει ψέματα για τη θέση της κας Μέρκελ για το ελληνικό χρέος. Αυτήν την ξέρει καλά ο ελληνικός λαός και τη βιώνει καθημερινά στο πετσί του».-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας συκοφαντεί αισχρά την πατρίδα του

Οι δηλώσεις Σταθάκη έβαλαν φωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ – Εξηγήσεις ζήτησε ο Σ. Κεδίκογλου

Κεδίκογλου: δεν υπάρχει θέμα ομαδικών απολύσεων και τριετιών

Διεγράφη ο Σίμος Κεδίκογλου από την ΕΣΗΕΑ για το “μαύρο” στην ΕΡΤ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε