Πολιτική

Στη “μάχη” των προαπαιτούμενων ενόψει της τρόικας

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη με την συμμετοχή έντεκα υπουργών συγκαλεί την Τρίτη στις 10:00 το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η σύσκεψη θα έχει βασικό αντικείμενο τα προαπαιτούμενα ενόψει του ελέγχου της Τρόικας που θα βρίσκεται στην χώρα μας στις 21 Σεπτεμβρίου.

Στην σύσκεψη θα μετέχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Μανιάτης, Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης, Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και εκπρόσωπος από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμύνης.

Ο πρωθυπουργός θέλει να σηματοδοτήσει την επιστροφή της κυβέρνησης σε εντατικούς ρυθμούς μετά τις ολιγοήμερες διακοπές καθώς επίσης ότι δεν υπάρχει περιθώριο καθυστερήσεων ή ολιγωρίας σε ότι αφορά τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει ειδικά στο κρίσιμο θέμα των μετακινήσεων των δημοσίων υπαλλήλων οι κατάλογοι από τα υπουργεία να βρίσκονται στα χέρια του αρμόδιου υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης μέχρι το τέλος του μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρεία σύσκεψη κάλεσε ο πρωθυπουργός την Τρίτη ενόψει τρόικας

Κόκκινο… τηλέφωνο Μαξίμου – υπουργείων – Σε ποιους υπουργούς τηλεφώνησε ο Σαμαράς

Τζάκρη: Καλύτερα εκλογές παρά 1 εκατ. ξεσπιτωμένοι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σχέδιο «μπαζώματος» πίσω από τις «παλινωδίες» του προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το πόρισμα για τα Τέμπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νέα Αριστερά λένε ότι από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμα μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
Άδωνις Γεωργιάδης κατά Αντιπολίτευσης: Δηλητηριάσατε την πολιτική ζωή με το τεράστιο ψέμα του παράνομου φορτίου
«Σήμερα καταρρίπτονται με πάταγο οι ασυναρτησίες σας», πρόσθεσε ο Υπουργός Υγείας από το βήμα της Βουλής και μίλησε για «παλαβομάρες» της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής