Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Στην ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων εντάσσεται ο Ν. Νικολόπουλος

Στην ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων εντάσσεται ο Ν. Νικολόπουλος
Την ένταξή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά τη λήξη της θερινής κοινοβουλευτικής περιόδου, ανακοίνωσε ο Νίκος Νικολόπουλος, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, στην οποία ανακοινώθηκε και επισήμως η συνεργασία τους.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να μην παραταθεί η θητεία της κυβέρνησης και να προκληθούν εκλογές, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανακαθορίσει τη στάση του στην περίπτωση που στη χώρα επικρατούν «ακραίες συνθήκες» όπως πχ «εάν δεχθεί η Ελλάδα επίθεση από ξένη χώρα».

Ο κ. Καμμένος απηύθυνε πρόσκληση για τη δημιουργία ενός «μεγάλου πατριωτικού αντιμνημονιακού μετώπου» από τις διάσπαρτες αντιμνημονιακές δυνάμεις, τις οποίες κάλεσε σε συμπόρευση, τονίζοντας ότι ο καθένας θα διατηρήσει την πολιτική αυτονομία του, αλλά θα υπάρξει μία συνισταμένη, που θα είναι τα θέματα στα οποία θα υπάρχει συμφωνία.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Καμμένος, δεν πρόκειται για συνεργασίες με προσχώρηση στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά για συνεργασίες, ενώ εξήρε τη στάση του κ. Νικολόπουλου την οποία χαρακτήρισε «έντιμη και σταθερή». Επίσης, τόνισε ότι η πρόσκληση για συνεργασία δεν αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού, όπως είπε, θέλει να δημιουργήσει μία «πατριωτική συμμαχία» ενώ έθεσε εκ νέου τις κόκκινες γραμμές σε ζητήματα όπως το Μακεδονικό, η λαθρομετανάστευση, το νέο σχέδιο για το Κυπριακό, αναφερόμενος σε πιθανή συνεργασία μετεκλογικά.

Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι «δεν μετέχουμε σε μαξιλαροπόλεμο» και υπογράμμισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει για να μην παραταθεί η θητεία της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νικολόπουλος: “Πάμε να φτιάξουμε τον κεντροδεξιό ΣΥΡΙΖΑ”

Πολύωρη συνάντηση Καμμένου – Νικολόπουλου – “Σφραγίζουν” τη συνεργασία τους

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία ΑΝΕΛ – Νικολόπουλου – “Ξεκινάμε μια αντιμνημονιακή συμμαχία”, λέει ο Π. Καμμένος


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε