Πολιτική

Στην Κρήτη ο Γιοχάνες Χαν – Αύριο θα παρουσιάσει την ανάπλαση της Αθήνας

Την Κρήτη και την Αθήνα επισκέπτεται, σήμερα και αύριο, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Γιοχάνες Χαν, προκειμένου να συμβάλει στην καλύτερη προετοιμασία για τις περιφερειακές επενδύσεις, στην περίοδο 2014- 2020.

Αύριο Τετάρτη, θα επισκεφθεί αρχικά την Κρήτη, όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, καθώς και με επιχειρηματίες και, στη συνέχεια, θα μεταβεί στην Αθήνα. Ο Επίτροπος Γ. Χαν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκη.

Στις 11 το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Χαν, μαζί με τον δήμαρχο της Αθήνας, Γ. Καμίνη, θα παρουσιάσουν το σχέδιο αστικής ανάπτυξης «Έργο Αθήνα» του δήμου Αθηναίων. Το έργο αυτό χαρακτηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «μεγάλη καινοτομία», καθώς για πρώτη φορά δήμος χρηματοδοτείται απευθείας από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ.

Το ποσόν της χρηματοδότησης ανέρχεται σε 120 εκατ. ευρώ και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει 72 έργα για την επιχειρηματική, κοινωνική και περιβαλλοντική αναζωογόνηση της Αθήνας, αλλά και για τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί η Ελλάδα θα πάρει 16 δισ. ευρώ την επόμενη 7ετία

Αποκάλυψη βόμβα από Γιοχάνες Χαν: Υπάρχουν αναξιοποίητα κονδύλια 1,14 δισ. για την Ελλάδα!

“Αισθητή η βελτίωση της κατάσταση στην Ελλάδα”

Γ. Χαν: Ο σχεδιασμός των προγραμμάτων των διαρθρωτικών ταμείων πρέπει να γίνει το συντομότερο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ