Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Στον εισαγγελέα ο Μπαλτάκος για το βίντεο Κασιδιάρη

Στον εισαγγελέα ο Μπαλτάκος για το βίντεο Κασιδιάρη

Στις 10:00 το πρωί θα περάσει την πόρτα του γραφείου της εισαγγελέως Πρωτοδικών Καλλιόπης Νταγιάντα ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος σχετικά με το βίντεο της συνομιλίας του με τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάκης Μπαλτάκος κατά την κατάθεσή του θα κληθεί να απαντήσει για το πότε και το που έγινε η συζήτηση την οποία υπέκλεψε και κατέγραψε ο κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αλλά και αν υπάρχουν κι άλλες τέτοιες καταγεγραμμένες συνομιλίες.

Ο πρώην γγ του υπουργικού συμβουλίου θα αποσαφηνίσει και το αν επιθυμεί τη δίωξη του Ηλία Κασιδιάρη, αφού μέχρι σήμερα δεν του έχει κάνει μήνυση.

Στον εισαγγελέα πρόκειται να καταθέσει τη Δευτέρα ο πρώην γγ της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος για το βίντεο στο οποίο συνομιλεί με τον κατηγορούμενο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα που έχει αναλάβει την έρευνα, έχει ζητήσει ήδη με έγγραφό της από τη Βουλή τη διαβίβαση των πρακτικών αλλά και του βίντεο που κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Και όλα αυτά ενώ ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνεχίζει να απειλεί.. θεούς και δαίμονες. «Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα. Και ο λάκκος είναι έτοιμος και τους περιμένει στις 18 και 25 Μαΐου», είπε σε ομιλία του.

Η κυβέρνηση από την πλευρά της διαμηνύει ότι δεν θα αφήσει την υπόθεση Μπαλτάκου να γίνει πλυντήριο της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής ούτε και στο ναζιστικό μόρφωμα να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής. «Κανείς δεν θα το αλλάξει αυτό. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας τραβήξει πάλι πίσω» δήλωσε ο πρωθυπουργός στο Βήμα της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αγορές και Μέρκελ θα ξεχαστεί ο Μπαλτάκος λένε στην κυβέρνηση – Θέμα Σαμαρά θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή ανακοίνωση της Αμερικανοεβραϊκής επιτροπής κατά Μπαλτάκου

Νέες απειλές Κασιδιάρη για υποκλοπές συνομιλιών με βουλευτές της ΝΔ – Φωτογραφίες σοκ με τον Ρουπακιά να φεύγει σαν κύριος μετά τη δολοφονία Φύσσα

Το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης Σαμαρά – Μπαλτάκου – Τα “γαλλικά” πριν το video “βόμβα”: «Θα κόψεις την πλάκα ή θα στην κόψω εγώ»

Άρθρο του Μιχαλολιάκου μέσα από τις φυλακές για τον Μπαλτάκο – “Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα”

Κασιδιάρης: Γελοίο παραμύθι ότι ήμουν φίλος με το γιο του Μπαλτάκου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε