Σάββατο, 6 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Στον “σταυρό” ο Φώτης… Η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει…

Στον “σταυρό” ο Φώτης… Η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει…

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, επιφύλαξε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης λέγοντας ότι η υιοθέτηση του σταυρού προτίμησης εξυπηρετεί εσωκομματικά ζητήματα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

«Ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτή η ρύθμιση αναφορικά με το σταυρό προτίμησης, αμέσως προκαλεί το ερώτημα «γιατί;». Και η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι υπήρξε μία επιλογή προκειμένου να διευθετηθούν εσωκομματικά ζητήματα και της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, διότι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται όλο το θέμα είναι ένας τρόπος ευκαιριακός, ένας τρόπος αποσπασματικός που δεν αντιστοιχείται με εκείνο που πραγματικά πρέπει να ισχύει για τη διαμόρφωση ενός εκλογικού συστήματος για τις ευρωεκλογές» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στον REAL FM χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης.

Μάλιστα κατά τον κ. Κουβέλη μια τέτοια ρύθμιση «αφορά στον πυρήνα του εκλογικού συστήματος» και, ως εκ τούτου, χρειάζεται ενισχυμένη πλειοψηφία δηλαδή 200 ψήφους, διαφορετικά όπως είπε θα πρέπει να ισχύσει για τις μεθεπόμενες εκλογές.

Ερωτηθείς τέλος τι θα κάνει η ΔΗΜΑΡ όταν έρθει η ώρα της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Φώτης Κουβέλης αποκάλυψε πως οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσουν την σταυροδοσία. «Έχουμε εκφράσει την αντίθεση μας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και θα το καταψηφίσουμε» επισήμανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοταχώς προς ΔΗΜΑΡ η Μαριλένα Κοππά: “Ο Βενιζέλος σπρώχνει το ΠΑΣΟΚ στην αγκαλιά του Σαμαρά”

Αγώνας δρόμου από τον Φώτη Κουβέλη για τον “τρίτο πόλο”…

Εμμονή στη υπερφορολογήση των μισθωτών και των συνταξιούχων, καταλογίζει στην κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε