Παρασκευή, 26 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Στουρνάρας: “Πιο κοντά σε συμφωνία με την τρόικα“

Στουρνάρας: “Πιο κοντά σε συμφωνία με την τρόικα“

Για το σημείο, όπου βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ειδικά στο θέμα των ΕΑΣ μίλησε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

“Συγκρατημένα αισιόδοξος“ εμφανίστηκε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα στο θέμα της αμυντικής βιομηχανίας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Στουρνάρας αρκέστηκε να δηλώσει ότι η κυβέρνηση βρίσκεται πιο κοντά σε συμφωνία με την τρόικα διευκρίνισε, ωστόσο, ότι αυτή δεν έχει κλειδώσει ακόμη.
Αναφερόμενος στο επικείμενο Euro – Working group, που θα λάβει την απόφαση για την εκταμίευση της υποδόσης του 1,1 δις ευρώ, ο κύριος Στουρνάρας επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα ήθελε να έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές μας έως τότε. Ο Υπουργός Οικονομικών συμμετείχε στη σύσκεψη για τα προβλήματα στην υγεία υπό τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάστε επίσης

Χατζηδάκης: συμφωνήσαμε στα 2/3 για τους πλειστηριασμούς με την τρόικα

Συμφωνία για τα ΕΑΣ και εκταμίευση της δόσης – Στον αέρα όλα τα υπόλοιπα – Μέτρα 1,2 δισ. θέλει η τρόικα

Έπεσε σε τοίχο η συμφωνία για τους πλειστηριασμούς – Άκαρπη και η 3η συνάντηση Χατζηδάκη – τρόικας – Μία “ανάσα” από τη συμφωνία για τα ΕΑΣ

Κυβέρνηση προς τρόικα: Υπάρχουν και όρια! – Δε θα μπει σε κίνδυνο η πρώτη κατοικία των πολιτών

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε