Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Συνάντηση Φώτη Κουβέλη με εκπροσώπους εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Συνάντηση Φώτη Κουβέλη με εκπροσώπους εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Τη στήριξή του στα αιτήματα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ εξέφρασε ο Φώτης Κουβέλης, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των εργαζομένων της εταιρείας.

Με τα προεδρεία των σωματείων εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μετά τις κρίσιμες εξελίξεις που προέκυψαν από το «περίφημο» e-mail της Τρόικα για κλείσιμο και της συγκεκριμένης εταιρείας και, μάλιστα, με τη μέθοδο της πτώχευσης, ώστε να απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι χωρίς αποζημιώσεις.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων παρουσίασαν στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ την κατάσταση που επικρατεί στη ΛΑΡΚΟ και ζήτησαν τη στήριξή του για την συνέχιση της λειτουργίας των μεταλλείων και της επιχείρησης.

Φώτης Κουβέλης: «Να συνεχιστεί η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ, χωρίς απολύσεις εργαζομένων».

Ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι στηρίζει τόσο τη συνέχιση της λειτουργίας των μεταλλείων της ΛΑΡΚΟ, όσο και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων. Και δεσμεύτηκε ότι κλιμάκιο αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ θα επισκεφθεί άμεσα τους εργαζόμενους και τους χώρους των μεταλλείων και θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα και τις ενέργειες της κόμματος σχετικά με το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Στα όπλα” η κυβέρνηση – Αποφασισμένοι να μην δεχθούν την απαίτηση της τρόικας για “ξαφνικό θάνατο” της αμυντικής βιομηχανίας

Στουρνάρας για ΕΛΒΟ: Προσπαθούμε να πείσουμε την τρόικα
 

 

Λαμία: ”Θα χυθεί αίμα” – Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ αρχίζουν καταλήψεις και πορείες!


Όχι Γεννηματά στην τρόικα για το λουκέτο στην αμυντική βιομηχανία – Τι απαντά στο e-mail

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε