Σάββατο, 6 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου αύριο στις 18:00

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Αύριο το απόγευμα θα συναντηθούν τελικώς οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος εν όψει της διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Με κυρίαρχα ζητήματα τη διευθέτηση των εκκρεμών ζητημάτων μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας συσκέπτονται αύριο Παρασκευή στις 18:00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Λύση στα εκκρεμή ζητήματα με την τρόικα θα επιχειρήσουν να δώσουν αύριο Σαμαράς – Βενιζέλος στο Μέγαρο Μαξίμου

Η συνάντηση των δύο ανδρών γίνεται στη σκιά “συστάσεων” θεσμικών παραγόντων της ΕΕ ότι η Αθήνα δεν πράττει τα δέοντα για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της αλλά και στην απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές στους ενστόλους, εξέλιξη, που διευρύνει τη δημοσιονομική τρύπα κατά περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ.

Σαμαράς και Βενιζέλος καλούνται, επίσης, να επιλύσουν ενδοκυβερνητικές διαφωνίες γύρω από τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και συγκεκριμένα το υπό κατάθεση Νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, που έχει προκαλέσει την αντίδραση του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη για την απελευθέρωση των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και την αντίστοιχη της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την αύξηση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλατος.

Διαβάστε επίσης

Στουρνάρας: Φθάνουμε προς το τέρμα μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης

Το κρυφτό με την τρόικα συνεχίζεται – Πολλά τα εσωτερικά μέτωπα για Σαμαρά και Βενιζέλο

Οι φήμες «τρώνε» το νομοσχέδιο Άδωνι! Κατατίθεται ή όχι;

“Παραφωνίες” των 58 εξοργίζουν το ΠΑΣΟΚ, πολεμικό κλίμα και στη ΔΗΜΑΡ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε