Παρασκευή, 5 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Συνάντηση Χαρδούβελη με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ για το πολυνομοσχέδιο

Συνάντηση Χαρδούβελη με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ για το πολυνομοσχέδιο

Μείζον πολιτικό θέμα φαίνεται πως δημιουργεί η σπουδή του Μεγάρου Μαξίμου να προχωρήσει στην κατάθεση πολυνομοσχεδίου στη Βουλή για όλα τα προαπαιτούμενα και λοιπές μνημονιακές διατάξεις.

Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως καταρχάς αντιδρά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ωστόσο πολλά θα κριθούν στην αποψινή συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ στις 8 το βράδυ.

Το πολυνομοσχέδιο σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναλάβει να επεξεργαστεί με εντολή Μαξίμου  ο κ. Χαρδούβελης, με στόχο αυτό να κατατεθεί στο Β΄ Θερινό Τμήμα και το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

Στο πολυνομοσχέδιο θα εμπεριέχονται κρίσιμα ζητήματα αρμοδιότητας των υπουργών Διοιητικής Μεταρρύθμισης και Εργασίας  Κυριάκου Μητσοτάκη και Γιάννη Βρούτση αντίστοιχα, οι οποίοι θα σηκώσουν και το κύριο βάρος της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στο Β΄Θερινό Τμήμα, εάν συμφωνήσει τελικά και το ΠΑΣΟΚ που είναι και το πιθανότερο, δεν είναι τυχαία καθώς στο συγκεκριμένο Τμήμα μετέχουν νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που θεωρούνται “νομοταγείς”.

Διαβάστε

“Έρχεται νέο μισθολόγιο” – Τι λένε οι αστυνομικοί που πήγαν στον Χαρδούβελη

Άκαρπη η συνάντηση Χαρδούβελη – στρατιωτικών και αστυνομικών για το ΣτΕ

Αυστηρό μήνυμα Χαρδούβελη προς δικαστές: Δεν αποφασίζετε εσείς για μισθούς

Θεσ/νίκη: Έμποροι στον Χαρδούβελη: “Αντισταθείτε στην τρόικα”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε