Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Συνέντευξη Τσίπρα: Άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής – Τι θεωρεί ήττα για το ΣΥΡΙΖΑ

Συνέντευξη Τσίπρα: Άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής – Τι θεωρεί ήττα για το ΣΥΡΙΖΑ

 Μία συνέντευξη που αναμένεται να φουντώσει την κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία για το ζήτημα της Χρυσής Αυγής έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αφού μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε πως είναι επικίνδυνο για τη Δημοκρατία να θεωρηθεί πως όσοι κάνουν επιλογή οργής είναι φασίστες.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε σαφές άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως δεν πιστεύει πως στην πλειονότητά τους αυτοί οι ψηφοφόροι είναι ναζί, ενώ διευκρίνισε πως η πάλη με τη μαύρη ιδεολογία του φασισμού δεν πρέπει να γίνει μετωπική σύγκρουση με τους παραπλανημένους ψηφοφόρους.

Όπως σημείωσε σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να φέρει αυτό τον κόσμο, εννοώντας τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, στο δημοκρατικό δρόμο. 

Κληθείς να σχολιάσει άλλες συνεργασίες δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας ούτε με τη Νέα Δημοκρατία ούτε με το ΠΑΣΟΚ που “κατέστρεψαν τη χώρα”.

Ο Αλέξης Τσίπρας παραδέχθηκε στην τηλεοπτική του συνέντευξη πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής, θα πρόκειται για ήττα του κόμματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόλεμος για το “φλερτ” με τη Χρυσή Αυγή! Για ανατριχιαστικό ζευγάρωμα μιλά η κυβέρνηση – Καταγγέλλουν άρθρο του Παπαδημούλη σε site

Σάλος από το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή – Υποψήφιος με τον Κασιδιάρη στηρίζει τον Γαβριήλ – Για γλείψιμο και γούτσου γούτσου μιλά η κυβέρνηση
Και … ξαφνικά “αγάπησαν” τη Χρυσή Αυγή – Παιχνίδια για τις ψήφους ενόψει του δεύτερου γύρου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε