Πολιτική

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Ο… Τσίπρας της ΔΗΜΑΡ νέος γραμματέας του κόμματος

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος εξελέγη απο την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ. Ανήκει στη γενιά του... Αλέξη Τσίπρα, των 35αρηδων της αριστεράς.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και υπέρ της εκλογής του ψήφισαν 64 μέλη, 42 μέλη ψήφισαν λευκό και 2 μέλη ψήφισαν άκυρο.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη ο οποίος δήλωσε: “Ευχαριστώ την Κεντρική Επιτροπή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη πρόταση μου. Πάμε μπροστά”.

Ο νέος γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, αμέσως μετά την εκλογή του, ευχαρίστησε την Κεντρική Επιτροπή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. “Ως γραμματέας της Κ.Ε θα λειτουργήσω με συλλογικότητα και ενωτικά”, δεσμεύτηκε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι 35 ετών, οικονομολόγος και διετέλεσε ειδικός γραμματέας ευρωπαϊκών προγραμμάτων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013, υποδειχθείς από την ΔΗΜΑΡ, ενώ παραιτήθηκε όταν αποχώρησε η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της ΔΗΜΑΡ, στα 42 λευκά συμπεριλαμβάνονται πλην των 26 μελών της μειοψηφίας και 16 από την πλειοψηφία ενώ τα δύο άκυρα ψηφοδέλτια επέλεξαν ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου και το μέλος της Κ.Ε, Κατερίνα Μέγα εκφράζοντας έτσι την αντίρρησή τους, όπως είπαν, στο γεγονός ότι ο κ. Κουβέλης στην εισήγησή του πρότεινε να μην συμμετέχουν στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή, που αριθμεί 17 μέλη, βουλευτές του κόμματος.

Διαβάστε

Κουβέλης για προεδρία: Παραμονή στην Ευρωζώνη και προώθηση διαφορετικών πολιτικών

ΔΗΜΑΡ: Κανένας πολίτης χωρίς υγειονομική περίθαλψη ανεξαρτήτως ασφαλιστικής κάλυψης

Αποκλείει την επιστροφή της η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση

ΔΗΜΑΡ για 25 ευρώ: Αμφισβητείται η καθολικότητα της παροχής δωρεάν υγείας

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ