Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Τα παιδιά των υπουργών έκλεψαν την παράσταση στην ορκωμοσία

Τα παιδιά των υπουργών έκλεψαν την παράσταση στην ορκωμοσία

Ο νεαρός Μανώλης, γιος του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Α. Μπέζα και η νεαρή Αλεξία, κόρη του Υπουργού Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλου έκλεψαν την παράσταση κατά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Τι είπαν τα παιδιά για την υπουργοποίηση των πατεράδων τους.

Είναι αναμφισβήτητα οι πιο φανατικοί θαυμαστές των νέων υπουργών. Τα παιδιά έβαλαν τα καλά τους και συνόδεψαν τους πατεράδες τους στο Προεδρικό Μέγαρο για να τους δουν να ορκίζονται στη νέα κυβέρνηση.

Ο νεαρός Μανώλης, γιος του αναπληρωτή Υπουργού Αντώνη Μπέζα ήταν πολύ χαρούμενος και όπως δήλωσε “ήρθα με τον μπαμπά από την Ηγουμενίτσα με το αυτοκίνητο. Αυτό το πόστο που αναλαμβάνει είναι πολύ διαφορετικό, εγώ δεν ξέρω πολλά γι΄αυτό, αυτά τα πράγματα ενδιαφέρουν τον μπαμπά μου. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και χάρηκα πολύ”.

Στο ερώτημα εαν θέλει να μοιάσει στον μπαμπά του ο μικρός Μανώλης απάντησε με διπλωματία “ε, εντάξει, όλα τα παιδιά θέλουν να μοιάσουν στους πατεράδες τους. Εγώ δεν ξέρω ακόμη τι θα σπουδάσω αλλά μάλλον ή στο πολυτεχνείο θα πάω ή θα σπουδάσω οικονομικά”.

Πολύ χαρούμενη και περήφανη για τον μπαμπά της ηταν και η κόρη του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, Αλεξία. Οπως δήλωσε “του λέω διάφορα και για αυτά που μου συμβαίνουν στο σχολείο, όσο για τους συμμαθητές μου, δε μου λένε να του πω κάτι. Οταν θα μεγαλώσω και πάω στο Λύκειο θα μου άρεσε να έχουν γίνει αλλαγές που θα τις έχει κάνει ο πατέρας μου. Μου άρεσε η ορκωμοσία, ήταν όλα πολύ εντυπωσιακά και πολύ ωραία”.

Οσο για το πως της φάνηκαν οι υπόλοιποι υπουργοί; Η μικρή Αλεξία με εξαιρετική μαεστρία απάντησε “όλοι τους είναι πολύ καλοί και άξιοι, γι΄αυτό και έγιναν υπουργοί”.

Τα παιδιά πάντως έκλεψαν την παράσταση με την απλότητα και τις δροσερές τους παρουσίες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό: Δίπλα – δίπλα Σαμαράς – Βενιζέλος – Πρωθυπουργός προς υπουργούς: Να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα!

Οι δύσκολες συγκατοικήσεις, εκείνοι που δεν μιλιούνται και ο γιος του Μητσοτάκη

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση – ΤΩΡΑ συνεδριάζει το υπουργικό – LIVE η εισήγηση Σαμαρά

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης – Πολιτική

Ανασχηματισμός: 12:30 η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης – Συμβιβασμοί, εκπλήξεις και … ηλεκτρικές καρέκλες – Πολιτική

Πρώτη φορά: Ορκωμοσία χωρίς… ΕΡΤ – Πολιτική

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε