Τετάρτη, 24 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Τα σχόλια των κομμάτων για την επίθεση στο σπίτι του Κ. Σημίτη: “Να απομονώσουμε την τρομοκρατία…”

Τα σχόλια των κομμάτων για την επίθεση στο σπίτι του Κ. Σημίτη: “Να απομονώσουμε την τρομοκρατία…”

Την πλήρη αποδοκιμασία τους για την τρομοκρατική επίθεση στο εξοχικό του Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους, εκφράζουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, και τα πολιτκά κόμματα.

“Καταδικάζουμε την εμπρηστική επίθεση στην κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Κάθε απόπειρα πυροδότησης κλίματος έντασης βρίσκει απέναντί της την ελληνική κοινωνία”, δηλώνει ο κ. Κεδίκογλου.

Από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: “Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την εμπρηστική επίθεση στην εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη.

Πολίτες και πολιτικοί φορείς οφείλουν να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία και τους θεσμούς της, κεκτημένα για τα οποία αγωνίστηκαν γενιές Ελλήνων. Να απομονώσουν την τρομοκρατία σε όλες τις μορφές της”.

Την επίθεση καταδικάζει και ο ΣΥΡΙΖΑ: “Εκφράζουμε την πλήρη αποδοκιμασία μας για τον εμπρησμό της εξοχικής κατοικίας του πρώην πρωθυπουργού κ.Σημίτη”.

Ανάλογη ήταν η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ: “Η καταδίκη της εμπρηστικής επίθεσης της εξοχικής κατοικίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη είναι δεδομένη. Κάθε μορφή βίας είναι καταδικαστέα. Η απομόνωση της τρομοκρατίας και των προστατών της είναι η μόνη απάντηση που μπορούν και οφείλουν να δώσουν τα κόμματα και οι πολίτες που στηρίζουν τη Δημοκρατία”.

Τέλος, το ΚΚΕ με σχόλιό του καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση “η οποία δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους στόχους που υπηρετεί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στο σπίτι του Κώστα Σημίτη – Δείτε τις καταστροφές από τον εμπρηστικό μηχανισμό – Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική – ΦΩΤΟ

ΝΔ: Καταδικάζουμε την επίθεση στο σπίτι του Κώστα Σημίτη

Βόμβα … αλά μετρό στο Αιγάλεω στο εξοχικό του Κ. Σημίτη – Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε