Πολιτική

Τετ α τετ Σαμαρά – Βενιζέλου στις 13:00

Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο θα συναντηθεί στη 1 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά.

Η συνάντηση των δυο ανδρών γίνεται με αφορμή την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα σε αυτή τη φάση και ενόψει της προώθησης προς ψήφιση από τη Βουλή των εφαρμοστικών νόμων της συμφωνίας.

Νωρίτερα στις 11:30 ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στο Ιράν και στις Βρυξέλλες.

Να σημειωθεί ότι επιστρέφοντας χθες από τις Βρυξέλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε ημίωρη συνάντηση στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ταξίδεψε στη βελγική πρωτεύουσα όπου θα συμμετάσχει σήμερα σε συζητήσεις για τον Ενιαίο Μηχανισμό Εξυγίανσης Τραπεζών.

Οι δύο άνδρες σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν τις εξελίξεις και την έκβαση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ενώ σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Βενιζέλος ήταν σε διαρκή και ανοιχτή γραμμή με τον πρωθυπουργό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κερδισμένη μάχη της…ασπιρίνης! Όλο το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα

Ποιοί θα πάρουν από το πρωτογενές πλεόνασμα των 2,9 δις – Τι αποφασίστηκε για το φορολογικό – Τι θα γίνει με το γάλα και τα φάρμακα

Πως θα γίνει η μοιρασιά του πρωτογενούς πλεονάσματος των σχεδόν 3 δις – Πανηγυρίζουν στην κυβέρνηση – Άγνωστη ακόμα η λυπητερή

Σαμαράς: Πάνω από 500 εκατ. ευρώ θα δοθούν αμέσως σε 1 εκατομμύριο ελλήνων με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια

“Έκλεισαν” τα φάρμακα με τρόικα! Εκτός σουπερμάρκετ τα ΜΗΣΥΦΑ

Από τον Ιούλιο και εφάπαξ η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών – Θα μειωθούν άλλη μια μονάδα από το 2016

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ