Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Τι απαντά η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το επίδομα τέκνων που έπαιρνε η μητέρα της

Τι απαντά η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το επίδομα τέκνων που έπαιρνε η μητέρα της

Με έντονο τρόπο αντέδρασαν τόσο η Λίνα Αλεξίου όσο και η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η μητέρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε επίδομα τέκνων μέχρι πέρυσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, η αντιπρόεδρο του ΕΣΡ και μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου, έπαιρνε επίδομα τεκνών το οποίο δεν δικαιούταν από το συνταξιοδοτικό ταμείο των δημοσιογράφων.

Το δημοσίευμα επικαλείται έγγραφο του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ σύμφωνα με το οποίο διακόπηκε αναδρομικά το Νοέμβριο του 2013 η χορήγηση επιδομάτων στην κ. Αλεξίου για τις κόρες της Ζωή (το οποίο λάμβανε επί 18 χρόνια χωρίς, όπως αναφέρεται, να το δικαιούται) όπως και της Βασιλικής – Ιωάννας (το οποίο λάμβανε επί 12 χρόνια.

Πρώτα αντέδρασε η ίδια η Λίνα Αλεξίου, μιλώντας για κατάδηλη η σκοπιμότητα του δημοσιεύματος. Όπως είπε η ίδια και άλλοι περίπου 400 συνάδελφοί δημοσιογράφοι πληρώνουν διοικητικές δυσλειτουργίες, πράξεις και παραλείψεις ενός απαρχαιωμένου διοικητικού μηχανισμού του Ταμείου.
Παράλληλα, όπως αναφέρει, δεν επικοινώνησε κανείς μαζί της και προανήγγειλε πως θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα για την υπεράσπιση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Για αποπροσανατολισμό και λασπολογία έκανε λόγο σε δήλωσή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που μίλησε και για χτύπημα κάτω από τη μέση. «Η πολιτική κριτική επί των πραγματικών γεγονότων που αφορούν τη δημόσια σφαίρα. Το να επιχειρείτε όμως να με χτυπήσετε πολιτικά, για ένα θέμα με το οποίο δεν έχω σχέση και το οποίο παρουσιάζετε μονομερώς, διαστρεβλώνοντας τις πτυχές του, παραπληροφορώντας το κοινό και συκοφαντώντας, χωρίς καν να επιχειρήσετε να διασταυρώσετε, δεν είναι δημοσιογραφία.

Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιου είδους χτυπήματα είχα συνηθίσει από τις πρώτες ημέρες της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ. Δεν περίμενα, όμως, ότι θα έφθανε να υιοθετήσει αυτές τις πρακτικές η εφημερίδα σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλο προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές – Ντέρμπι Σγουρού – Δούρου στην Αττική

Τσίπρας: Έχουν έτοιμο το νέο μνημόνιο για να το εμφανίσουν μετά τις εκλογές

Τσίπρας: Νεκροθάφτες της Ελλάδας Σαμαράς – Βενιζέλος – Εξυπηρετούν τα καρτέλ γάλακτος

Μαρκογιαννάκης Vs Κωνσταντοπούλου … επεισόδιο Νο 1234

Παπακώστα: Να συγκληθεί η Ολομέλεια για τον σεξισμό στην Βουλή

Χαμός στη Βουλή με Νεράτζη και Ζωή! «Είστε άτακτη μαθήτρια» – «Είστε σεξιστές»

Το έλα να δεις στην Βουλή! Όλοι εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου! Αθανασίου: “Η βοήθεια, που ζητήσατε, είναι σαν αυτή που ζητήσατε έξω από την ΕΡΤ;”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε