Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Τι δείχνει ο Αντώνης Σαμαράς στο κινητό στον νέο υπουργό Οικονομικων

Τι δείχνει ο Αντώνης Σαμαράς στο κινητό στον νέο υπουργό Οικονομικων

 Λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο υπουργικό συμβούλιο επικρατούσε ένα πανηγυρικό κλίμα με χαμόγελα και πειράγματα. 

 Ο Αντώνης Σαμαράς λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο φαινόταν πως ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και μάλιστα απολάμβανε την παρουσία δίπλα του του νέου υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη. 

Μάλιστα, ο Αντώνης Σαμαράς έχοντας το κινητό στο χέρι του, θέλησε να δείξει κάτι από αυτό στον νέο υπουργό Οικονομικών. 

Ουδείς γνωρίζει τι ήταν αυτό και μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Μία από αυτές θα μπορούσε να είναι πως του έδειχνε την έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα, που δημοσιοποιείτο την ίδια ώρα του υπουργικού συμβουλίου. 

Φυσικά, το πιθανότερο είναι να του έδειχνε κάτι χιουμοριστικό αν και ο κ. Χαρδούβελης δεν έδειξε να χαμογελάει, αλλά στην ουσία το μάτι του ήταν στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού του υπουργικού συμβουλίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο παρασκήνιο για τον ανασχηματισμό – Απ’ την Αίγυπτο ως τον Γκίκα Χαρδούβελη και την εξαφάνιση του Ε. Βενιζέλου – Οι ντρίπλες του Α. Σαμαρά

Το θορυβώδες απρόοπτο μετά την ορκωμοσία του Γκίκα Χαρδούβελη

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση – Τα απρόοπτα που σημάδεψαν την ορκωμοσία – Ο διάλογος μυστήριο Σαμαρά – Δένδια

Σαμαράς προς νέους υπουργούς: “Λίγα λόγια και σας θέλω μάχιμους 24 ώρες το 24ωρο – Από φθινόπωρο σχέδιο για μείωση φόρων

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε