Πολιτική

Τι; κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή; Ο Βαρουφάκης έφυγε για Αίγινα

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης ενημέρωσε μέσω Twitter πως δεν θα παραστεί στην πιο κρίσιμη ψηφοφορία για τη χώρα για οικογενειακούς λόγους και αυτή η απουσία του δεν θα πρέπει να ληφθεί ως μη στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Μάλιστα, ο κ. Βαρουφάκης έστειλε και επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου σύμφωνα με την οποία στηρίζει τις κινήσεις και τις αποφάσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Βέβαια αυτή η ψήφος δεν μετράει, αλλά σιγά δεν κρίνεται και η τύχη των πολιτών απόψε.




Και έτσι ο κ. Βαρουφάκης αφού δεν είναι κρίσιμες οι ώρες για τη χώρα, αποφάσισε να φύει με την οικογένειά του για το εξοχικό του στην Αίγινα.

Άνθρωποι που βρέθηκαν στο ίδιο καράβι με τον κ. Βαρουφάκη έστειλαν φωτογραφίες στο iTag του Mega όπου φαίνεται χαλαρός και ξένοιαστος, έτοιμος να περάσει ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στην Αίγινα μακριά από τα προβλήματα και τις δραματικές εξελίξεις.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ