Τετάρτη, 3 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Τι θα συζητήσουν αύριο Σαμαράς – Μπαρόζο

Τι θα συζητήσουν αύριο Σαμαράς – Μπαρόζο

Επισήμως, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα συζητήσει κατά την παρουσία του στις Βρυξέλλες την ελληνική προεδρία της Ε.Ε. και τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα. Ανεπισήμως, κομίζει τελεσίγραφο σε Μπαρόζο και Ρομπάι!

Η… επίσημη εκδοχή για το τι θα συζητήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός αύριο στις Βρυξέλλες δόθηκε από την εκπρόσωπος της Επιτροπής Πία Αρενκίλντε. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, στη συνάντηση Σαμαρά – Μπαρόζο θα συζητηθούν οι τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς και θέματα σχετικά με την επικείμενη ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.

Η πρώτη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά αύριο στις Βρυξέλλες θα είναι εκείνη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στις 12:00 (ώρα Ελλάδας). Η συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών έχει προγραμματιστεί για τις 12:30 (ώρα Ελλάδας).

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να συναντήσει τον Ζοζέ Μπαρόζο. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Επιτροπής, μετά τη συνάντησή τους, οι δύο άνδρες θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 15:45 (ώρα Ελλάδας).

Εξάλλου, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του προέδρου της ΕΕ, η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Χέρμαν Βαν Ρομπάι έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 (ώρα Ελλάδας). Ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί και με τον επίτροπο Ανταγωνισμού Χοακίν Αλμούνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επιστολή Πούτιν σε Σαμαρά και η πρόθεση των Ρώσων να συμμετάσχουν ξανά σε διαγωνισμό για τη ΔΕΠΑ

Α. Τσίπρας:”Αν γίνονταν τώρα εκλογές θα παίρναμε απόλυτη πλειοψηφία”

Ο Σαμαράς απειλεί τους Ευρωπαίους: Όχι άλλα μέτρα αλλιώς..εκλογές!

”Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο – Η τρόικα κλείνει τα σχολεία”

Οριακό προβάδισμα στη ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση

Τσίπρας: Τρίτο Μνημόνιο ετοιμάζεται να υπογράψει ο Σαμαράς

Δέσμευση Σαμαρά: Δεν θα υπάρξει νέο Μνημόνιο – Δεν θα γίνουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις – Δεν θα μπουν νέοι φόροι

Τσίπρας: Ο Σαμαράς έβαλε πωλητήριο στην Ελλάδα – “Ο λαός θα σας ρίξει πιο σύντομα απ΄ όσο νομίζετε”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε