Πολιτική

Τις αλλαγές στο Δημόσιο συζήτησαν Χαρδούβελης – Χριστοφιλοπούλου

Οι εκκρεμότητες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την τρόικα, που θα συζητηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στο Παρίσι, τέθηκαν στη σύσκεψη προετοιμασίας, του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, με την υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Σύμφωνα με ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στη συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών, τέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι διαρθρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο, τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου (όπως, π.χ. το νομοσχέδιο για τα «ανοικτά δεδομένα»), ο νέος νόμος για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, κ.λπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με άρωμα… χρέους οι συναντήσεις του Μπ. Κερέ – Τα είπε με Χαρδούβελη και Σαμαρά

“Πάμε καλά… Να πετύχουμε το καλύτερο για τη χώρα” – Μήνυμα Σαμαρά στους υπουργούς εν όψει Τρόικας

Η χρηματοδότηση 5 περιφερειών στο επίκεντρο της συνάντησης Χαρδούβελη – Βέμπερ

Τις προτάσεις της για “άμεση οικονομική ανάσα” στην αγορά κατέθεσε η ΕΣΕΕ στον Γκ. Χαρδούβελη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαξίμου για την επιλογή Φλωρίδη στη διαχείριση της υπόθεσης της παραπομπής Τριαντόπουλου
Με δεδομένο ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποτελεί το «κόκκινο πανί» για την Κουμουνδούρου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι στην αυριανή συνεδρίαση στη Βουλή θα γίνει «χαμός»
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1