Πολιτική

Το “Ποτάμι” για το ζήτημα του γάλακτος: Πνίγονται σε μία κουταλιά γάλα

Το επίμαχο ζήτημα του φρέσκου γάλατος συζήτησε με κτηνοτρόφους και ειδικά αγελαδοτρόφους, ο επικεφαλής του κόμματος «Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης, ξεκινώντας την περιοδεία του στους 4 Νομούς της Ηπείρου, δηλώνοντας ότι «η Κυβέρνηση για άλλη μία φορά κόντεψε να πνιγεί, σε μία κουταλιά γάλα».

Μάλιστα εξέφρασε την εκτίμηση ότι «για την αναστάτωση με το γάλα» δεν ευθύνεται η τρόικα, αλλά επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ο κ. Θεοδωράκης επισκέφτηκε τη στάνη του Γραμματέα του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας Μιχάλη Τζήμα στο Νεοχώρι Ιωαννίνων και υπογράμμισε την θέση που έχει «το Ποτάμι», για το θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τα πράγματα είναι απλά, τόνισε μεταξύ άλλων, εάν ακούς αυτούς που πρέπει, δηλαδή τους κτηνοτρόφους, τους επιστήμονες και όχι τους γραφειοκράτες των υπουργείων. Η πρόταση μας, συνέχισε ο κ. Θεοδωράκης, είναι συγκεκριμένη, «θα πρέπει στην κάθε συσκευασία του γάλατος να αναγράφεται η προέλευση του, δηλαδή εάν είναι ελληνικό η όχι».

Το βράδυ ο κ. Θεοδωράκης και οι συνεργάτες του σε Συνεδριακό Κέντρο των Ιωαννίνων θα συναντήσουν φίλους του «Ποταμιού» και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Την Πέμπτη το πρωί θα επισκεφτούν τον Πρέβεζα και το απόγευμα την Ηγουμενίτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Ποτάμι: “Συγγνώμη, λάθος” για την αφισοκόλληση στα Χανιά

Το Ποτάμι στην… Ευρώπη – Οι θέσεις για την εξωτερική πολιτική

“Φωτιά” στο Ποτάμι έβαλε ο Δήμου! Αμφισβητεί την Επανάσταση του ’21

“Τα προβλήματα κύριε Θεοδωράκη δεν λύνονται με σκισμένα τζιν και σακίδια…” (VIDEO)

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του Σωκράτη Φάμελλου στον Παύλο Πολάκη και οι κατηγορίες για «δεύτερες σκέψεις» ενόψει συνεδρίου
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν νέες δηλώσεις του βουλευτή Χανίων εναντίων στελεχών της Νέας Αριστεράς αλλά και δημοσιεύματα που στόχο θα έχουν να απαξιώσουν το εγχείρημα αυτό
Ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Παύλος Πολάκης
«Εκεχειρία» Νίκου Ανδρουλάκη - Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ εν αναμονή της απόφασης για την Κατερίνα Μπατζελή
Αν τελικά η κρίση στην υπόθεση Μπατζελή δεν εκτονωθεί και η πρώην υπουργός βρεθεί εκτός κόμματος τότε όλα δείχνουν ότι τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ θα ξαναφουντώσουν
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας