Πολιτική

Το… παγκόσμιο ρεκόρ της Ζέτας Μακρή!

Αν αναλογιστεί κανείς ότι η νέα υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή πριν από έναν χρόνο δεν μπήκε καν στη Βουλή, το γεγονός ότι σήμερα κατέχει και βουλευτική έδρα και υπουργικό θώκο μετά τον ανασχηματισμό είναι σίγουρα ένα ρεκόρ... που δύσκολα έχει ταίρι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η βουλευτής την Μαγνησίας στις τελευταίες εκλογές ήταν πρώτη επιλαχούσα, δεν είχε εκλεγεί στη Βουλή. Ήταν ένα μοιραίο γεγονός που την οδήγησε πίσω στο κοινοβούλιο. Ο θάνατος του Αθανάσιου Νάκου στα τέλη του Μαρτίου έφερε τη Ζέτα Μακρή ξανά στη Βουλή.
Η κ. Μακρή ορκίστηκε μάλιστα πρωταπριλιά αλλά το γεγονός ότι από πρώτη επιλαχούσα και εκτός Βουλής βρέθηκε ξανά στο κοινοβούλιο και από χθες τα μεσάνυχτα και σε υπουργική θέση δεν είναι ψέμα… Αν και μάλλον ούτε η ίδια δεν θα το πίστεψε ότι απ’ το Μαξίμου την κάλεσαν να αναλάβει θέση υφυπουργού Υγείας καθώς η Σοφία Βούλτεψη είχε μόλις παραιτηθεί και μάλιστα μόλις δυο ώρες μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης:
Παραιτήθηκε από υφυπουργός Υγείας πριν αναλάβει – Ποιά παίρνει τη θέση της

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Δύσκολη η επούλωση των τραυμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον «τυφώνα» Κασσελάκη - Υπό τον φόβο των πρόωρων εκλογών το κόμμα
Καμία εντυπωσιακή εξέλιξη στο θέμα των συνεργασιών ή των προσχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι διορθωτικές κινήσεις του κόμματος για να βελτιώσει την δημοσκοπική εικόνα του
Σωκράτης Φάμελλος 2
Επιτυχής η πρώτη δοκιμή του συστήματος αυτόματης πέδησης ETCS στα τρένα, παρουσία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Η σημερινή δοκιμή του συστήματος αυτόματης πέδησης, που παρακολούθησε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αφορούσε περιπτώσεις υπέρβασης ορίου ταχύτητας και παραβίασης κόκκινου σηματοδότη
Ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης 3